MARTI, 06 AUGUST 2019

Cool Summer Nights. Ralflo, confesiuni emoționante cu ambii părinți de mână! Artistul nu și-a cunoscut niciodată tatăl biologic

Viaţa l-a pus la grea încercare, dar a găsit puterea să meargă mai departe! Azi le mulţumeşte, în direct, părinţilor care l-au crescut. Ralflo, pentru prima dată cu părinţii la TV. Artistul face confesiuni emoţionante, în direct la Cool Summer Nights.

COMENTARII

Şoc şi groază pentru Maria Andria! Blonda lui Scărlătescu a ajuns la spital de urgenţă!

acum 310 zile

Şoc şi groază pentru Maria Andria! Blonda lui Scărlătescu a ajuns la spital de urgenţă!

Alexandra Ojog, cea mai FIT femeie din România! Povestea incredibilă de viaţă a femeii de fier!

acum 310 zile

Ea este cea mai fit femeie din România! A născut un băieţel, însă nimic nu a oprit-o să devină una dintre cele mai puternice reprezentante ale sexului frumos din România! Povestea incredibilă de viaţă a femeii de fier, dar şi cum a ajuns campioană după ce a devenit mamă!

Majda şi fiica ei, Jacqueline, pentru prima oară în platoul Cool Summer Nights!

acum 310 zile

Este una dintre cele mai îndrăgite actriţe şi prezentatoare tv, însă fără doar şi poate rolul de mamă îi vine cel mai bine! Majda şi fiica ei, Jacqueline, pentru prima oară în platoul Cool Summer Nights! Secretele unei legături care depăşeşte orice barieră

Una dintre cele mai cunoscute actriţe de filme pentru adulţi, revenire spectaculoasă! Sexy Brăileanca şi-a schimbat viaţa la 180 de grade!

acum 311 zile

Invitată la "Cool Summer Nights", Florina Mihăilă, cunoscută drept “Sexy Brăileanca”, a dezvăluit, în direct, cum și-a schimbat viață de când a devenit mamă.

Mihai Nae, demonstrație de dresaj, în direct, la Cool Summer Nights!

acum 311 zile

Invitat la "Cool Summer Night", Mihai Nae, dresorul de câini al vedetelor, a explicat, în direct, de ce este important dresajul de grup.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »