SAMBATA, 10 FEBRUARIE 2018

Celebrul prezentator Octavian Ursulescu vorbește despre actorii care l-au fascinat

Celebrul prezentator vorbește despre actorii care l-au fascinat. Acesta a fost bun prieten cu Amza Pelea și Marin Morar cu care a fost tovarăși de pescuit.

COMENTARII

Marius Bodochi, despre mamă și Olga Tudorache: ”La distanță de 7 zile au plecat două ființe care pentru mine au însemnat foarte mult”

acum 770 zile

Mariu Bodochi vorbește despre moartea a două persoane dragi. Celebrul artist a și-a jucat rolul pe scenă chiar dacă mam sa murise în urmă cu câteva ore

Dana Cherea, despre clarvăzători: ”Eu cred foarte mult între relația dintre părinți și copii”

acum 771 zile

Vedeta consideră că fiecare om are nevoie de un om care să vadă dincolo de furie și supărare. Prezentatoare susține că fiecare are nevoie de un suflet care să iubească necondiționat.

Dana Chera, despre sarcină: ”Mă rog la Dumnezeu să pot să duc sarcina la capăt”

acum 771 zile

Dana Cherea vorbește despre sarcină și despre deciziile din viață. Prezentatoarea consideră că dragostea este despre liniște.

Cine este Dana Chera? Vedeta vorbește despre viața ei personală

acum 771 zile

Dana Chera vorbește despre destin. Prezentatoarea consideră că nimic nu este întâmplător și vorbește despre percepția celor din jur

Ion Dichiseanu, amintiri de pe platourile de filmare: „Am plecat noaptea pe jos, prin viscol, de la filmări pentru că nu mai rezistam”

acum 777 zile

Ion Dichiseanu, invitat în emisiune Dincolo de aparențe, vorbește despre cariera lui. Actorul își amintește cu drag de perioada în care era numai pe platourile de filmare.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »