MARTI, 11 APRILIE 2017

Anastasia Lazariuc, Cenușăreasa din Basarabia, făcea curățenie în școală: "Mama a suferit foarte mult când tatăl meu a murit"

Anastasia Lazariuc, Cenușăreasa din Basarabia, cunoscuta cântăreață din generația de aur, făcea în școală ca să-și ajute mama cu bani.

COMENTARII

Lavinia Răducanu, artista care a suferit suferit nouă intervenţii chirurgicale, după ce a fost diagnosticată cu o boală cruntă!

acum 21 ore

Vocea de cristal a Europei a venit în platoul lui Morar! La doar 23 de ani fost diagnosticată cu o boală cruntă şi a suferit nouă intervenţii chirurgicale, însă nu a renunţat la visul ei! Lavinia Răducanu ne dezvăluie cum s-a vindecat de boala incurabilă, dar şi cine i-a fost...

Cea mai sexy bunică din ţară a acceptat provocarea! Anda Ghiţă ghiceşte ingredientul secret!

acum 21 ore

Cea mai sexy bunică din ţară a acceptat provocarea! Anda Ghiţă ghiceşte ingredientul secret! Ce reacţii a avut soacra lui Pitbull când a aflat ce "delicatese" i-au fost strecurat în mâncare!

Betty Stoian se întoarce în muzică, la un după ce a devenit mămică: „Este piesa lui Adi Sînă”

acum 21 ore

Betty Stoian a anunțat că se întoarce în muzică. După o pauză în care s-a dedicat mai mult vieții de familie, fiica lui Florin Salam este pregătită să își vadă din nou de cariera ei.

Interviu exclusiv cu cea mai cunoscută dansatoare din România! Simona Mereu a fost înşelată de iubit şi a riscat să rămână paralizată pe viaţă!

acum 21 ore

Cea mai cunoscută dansatoare din România, martora violenţelor în familie şi părăsită de tată! Înşelată de iubit şi la un pas să rămână paralizată pe viaţă Simona Mereu s-a hotărât să vorbească pentru prima dată despre cum a trecut peste toate!

Cum a ajuns să arate casa în care a crescut Diana Bişinicu!

acum 1 zile

Imagini casa natală a Dianei Bişinicu! Cum arată locuinţa unde vedeta a trăit şi copilărit departe de Capitală

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »