LUNI, 20 MAI 2019

Răi da buni. Micuța femonem din serialul Fructul Oprit ne prezintă familia ei. Maria Nicole: Când eram mică, tata îmi aducea mereu câte o păpușă

Maria Nicole are o familie superbă și ne-o prezintă și nouă în cadrul emisiunii Răi da buni. Micuța femonem interpretează rolul Marei în serialul Fructul Oprit , fiica Anei Caragea și a lui Alex Iova, și ne-a a demonstrat că este unul dintre cei mai talentați copii ai României. „Când eram mică, tata îmi aducea mereu câte o păpușă”, a declarat Maria.

COMENTARII

Selly, după ce a sărit cu paraşuta de la 4000 de metri: "Niciodată nu mi-a fost atât de frică!"

acum 22 ore

După ce a bătut record peste record, cel mai urmărit vlogger din România şi membrul trupei 5 Gang a făcut pariu cu un prieten şi sare de la 4000 de metri.

Selly, cel mai urmărit vlogger din România, a sărit de la 4000 de metri!

acum 22 ore

După ce a bătut record peste record, cel mai urmărit vlogger din România şi membrul trupei 5 Gang a făcut pariu cu un prieten şi sare de la 4000 de metri.

Carmen Tănase, relaţie la distanţă cu fiul mutat în Amsterdam

acum 23 ore

Actrita Carmen Tănase face dezvaluri in premiera despre viata de dupa Fructul Oprit. Fascinantele povesti despre cea mai mare bogatie a ei, despre cele mai reusite momente, dar si despre idealul de frumusete, vise implinite si dezamagiri.

De ce n-a vrut Carmen Tănase să joace în noul serial de la Antena 1

acum 23 ore

Actrita Carmen Tănase face dezvaluri in premiera despre viata de dupa Fructul Oprit şi de ce a refuzat să joace în noul serial de la Antena 1

Moştenitorii familiei Pascal Cojocăriţa! Cele trei generaţii de artişti, în platoul lui Morar!

acum 23 ore

Moştenitorul familiei Pascal Cojocăriţa! Cui îi revine întreaga avere şi talent! Cele trei generaţii de artişti, numai la Răi da Buni.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »