MIERCURI, 07 AUGUST 2019

Dan Chişu, totul despre lupta boala cruntă! A fost la un pas să rămână mutilat pe viaţă

Dan Chişu a trecut prin clipe cumplite! După ce a fost diagnosticat cu carcinom bazocelular, cea mai frecventă formă a cancerului de piele, cunoscutul regizor s-a luptat vreme de cinci ani cu boala necruţătoare.

COMENTARII

Reţeta lui Chef Munti: Borș de vită rusesc

acum 4 ore

Chef Munti, bucătarul de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine vrăbioară vită, oase de vită, varză albă, dar și alte ingrediente delicioase, denumit "Borș de vită rusesc".

Jimmy Dub vorbește despre noul lui hit Bienvenido a Mamaia

acum 4 ore

Jimmy Dub a venit în platoul Star Matinal pentru a-și prezenta noul single Bienvenido a Mamaia, în colaborare cu Nicole Cherry și Doddy. Artistul a vorbit și despre fata lui, dar și despre planurile de viitor.

Jimmy Dub cântă în platoul Star Matinal piesa Bienvenido a Mamaia

acum 4 ore

Jimmy Dub a intrepretat ultima lui piesă în platoul Star Matinal "Bienvenido a Mamai". Piesa este scrisă de Rusu Monica Ingrid, Nicole Cherry si Madalin Rosioru iar productia este asigurata de Giorgian Indriceanu.

Dorian Popa organizează o petrecere cu subscriberii: O să gătească Chef Cătălin Scărlatescu!

acum 5 ore

Dorian Popa organizează o petrecere aniversară la piscina din curte unde vor fi invitați și unii dintre subcriberii lui. Artistul a realizat un concurs pentru a deternima fericiții câștigători ce vor participa la aniversarea lui.

Interviu cu Monica Tatoiu înainte de a pleca din țară: Mă gândesc să plec din România, probabil definitiv

acum 5 ore

Monica Tatoiu vorbește despre cum și-a petrecut timpul în perioada de urgență, următoarea vacanță în străinătate și de ce ar vrea să plece din România definitiv. Femeia de afaceri a spus că și-ar dori să devină reporter și a declarat că: " Mi-ar placea să îl intervievez pe...

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »