MIERCURI, 07 AUGUST 2019

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol, prima întâlnire de grad zero, după divorţ !

După 12 ani de mariaj, Ioana Ginghină şi Alexandru Papdopol au hotărât că cel mai bine ar fi sa o ia pe drumuri separate. Fiica sa este liantul care îl mai uneşte, aşa că de dragul ei, păstrează o relaţie de prietenie. În următoarele zile va avea loc prima întâlnire de când au divorţat şi toată lumea se întreabă cum se va desfăşura.

COMENTARII

Oana Radu și iubitul Cătălin, testul relației!

acum 19 ore

Vor face nunta peste puţin timp şi. s-au decis să vadă cât de bine se cunosc. Oana Radu şi iubitul său, Cătălin, au făcut testul!

Horoscopul zilei, 5 aprilie 2020. O zi plină de provocări interesante

acum 19 ore

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 5 aprilie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, urmărește clipul de mai sus.

Mugur Mihăescu, dezvăluiri despre bătăile din copilărie

acum 20 ore

Vedem acum primul interviu acasă la Garcea. Mugur Mihaescu a făcut dezvăluiri despre copilăria sa, dar şi despre cum a făcut primii bani.

Imagini spectaculoase cu sexy impresara Anamaria Prodan

acum 20 ore

Aşa cum vă spuneam Anamaria Prodan nu încetează să ne uimească cu fiecare apariție a sa. A sosit momentul să vedem imagini spectaculoase cu cea mai sexy impresară. E tratată ca o regină, aşa că o armată de stilşişti s-a ocupat ca totul să iasă perfect pentru coperta revistei Nunta.

Iubita lui Ciprian Marica nu se teme de nimeni și nimic

acum 20 ore

Ar putea oricând să trimită un şofer să-i facă toate cumpărăturile, dar nici vorbă de aşa ceva. Logodnica lui Ciprian Marica este hotărâtă şi nu se teme să iasă din casă pentru binele familiei.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »