JOI, 11 APRILIE 2019

Leonard Miron, cu ochii în lacrimi despre lupta cu cancerul

Leonard Miron a trecut prin momente dicifile! Fostul prezentator a vorbit cu ochii în lacrimi despre lupta cu cancerul. Mai mult, deşi se lupta ca să trăiască, a fost pus la zid de oameni.

COMENTARII

Star Matinal. Adina Bourceanu, sacrificiile pe care le face o soție de fotbalist: Jumătate din viața asta am petrecut-o alături de Alex

acum 2 ore

Invitată în emisiunea Star Matinal, Adina Bourceanu ne spune care sunt sacrificiile pe care le face o soție de fotbalist. Partenera fostului căpitan al Stelei l-a cunoscut pe Alex la vârsta de 14 ani și de atunci au rămas împreună.

Star Matinal. Cum i s-a schimbat viața Adinei Bourceanu după ce a slăbit 50 de kilograme

acum 2 ore

Adina Bourceanu, soţia cunoscutului fotbalist Alexandru Bourceanu, a slăbit 50 de kilograme. Partenera fotbalistului ne spune cum i s-a schimbat viața după această transformare.

Star Matinal. Adina Bourceanu, detalii de la nunta de poveste din Thasos cu Alex Bourceanu: Au participat în jur de 100 de persoane

acum 2 ore

După 15 ani de relație, Adina a devenit soția lui Alexandru Bourceanu și în fața lui Dumnezeu. Cununia a avut loc la malul Mării Egee, pe una dintre plajele din Thassos. Partenera fotbalistului spune că au participat în jur de 100 de persoane la cel mai important eveniment din viața lor.

Star Matinal. Adina Bourceanu, o nouă afacere de familie: Voi deschide un restaurant împreună cu prietena mea

acum 3 ore

Invitată în emisiunea Star Matinal, Adina Bourceanu, soţia cunoscutului fotbalist Alexandru Bourceanu, își deschide o nouă afacere de familie, dar nu singură ci alături de prietena ei.

Star Matinal. Daniel Iordăchioaie, povestea din spatele succesului: Indiferent cât ar fi de talentat, un artist nu poate să cânte orice

acum 3 ore

Daniel Iordăchioaie este un cântăreț, compozitor și textier român de succes. Acesta a cochetat cu muzica de mic, iar la vârsta cinci ani a luat lecții de chitară. Invitat în emisiunea Star Matinal, artistul ne spune care este povestea din spatele succesului său.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »