MIERCURI, 20 NOIEMBRIE 2019

Sar Matinal. Pe unde merg în vacanțe vedetele din România

Vedetele noastre nu stau să dârdâie de frig în România, aşa că au plecat în vacanţe care ne fac să suspinăm şi le invidiem. Iată pe unde îşi mai fac viaţa artiştii de la noi.

COMENTARII

Star Matinal. Silvia Dumitrescu,una dintre cele mai nonconformiste vedete, dezvăluie secretul durabilității căsniciei sale

acum 2 ore

Excentrica artistă, Silvia Dumitrescu, a dezvăluit secretul căsniciei sale. Într-o lume a showbizului în care artiştii divorţează şi se ceartă, Silvia Dumitrescu şi soţul ei se iubesc de 26 de ani.

Star Matinal. Mira a avut parte de cea mai frumoasă surpriză din partea fanilor

acum 4 ore

Interviu exclusiv cu Mira! Artista a organizat o întâlnire cu fanii ei din Capitală şi a ieşit un show de zile mari! Vezi ce surprize i-au pregătit admiratorii, dar şi ce planuri are Mira pentru anul următor.

Star Matinal. Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, vacanță exotică în Boracay

acum 4 ore

După Asia Express ai nevoie clar de o vacanţă la soare şi multă mâncare! S-a convins şi Alina Ceuşan de acest lucru, iar după terminarea filmărilor s-a dus departe, la mare, la soare! Celebra bloggeriţă se răsfaţă într-o vacanţă de 5 stele în Boracay.

Star Matinal. Ce replică i-a dat fiul lui Kamara! L-a făcut să plângă pe artist: Mi se pare nedrept să nu-ți vezi copilul câteva zile

acum 6 ore

Kamara îşi iubeşte nespus băieţelul, iar la fiecare pas făcut îi tresare inima, însă şi-ar mai dori ceva. Artistul a vorbit emoţionat despre progresele lui Leon, dar şi despre relaţia cu fosta soţie!

Star Matinal. Marina Almășan, probleme de sănătate? Vedeta a fost surprinsă la o farmacie pentru a lua medicamente

acum 6 ore

Marina Almășan are o viață profesională activă, însă nici problemele nu stau departe de ea. Vedeta a fost surprinsă de Paparazzii Spynews în timp ce era la o farmacie pentru a lua medicamente.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »