JOI, 01 AUGUST 2019

Star Matinal. Povestea celei mai sexy antrenoare de fitness. Cum a ajuns să facă bani pe Instagram din marea pasiune

Un abdomen de invidiat, corpul sculptat în sălile de fitness şi un chip angelic! Toate atuurile unei femei perfecte sunt bifate de modelul brazilian, Alice Matos care in 2011 a participat la primul concurs de fitness şi a descoperit vocaţia pentru exerciţiile solicitante şi dietele bine puse la punct! Iar rezultatele nu ai încetat să apară şi cei două milioane de fani de pe contul personal ştiu cel mai bine acest lucru!

COMENTARII

Star Matinal. Raluca Zenga, aventuri în mijlocul junglei: Noaptea nu aveam voie să ieșim în afara cortului

acum 7 ore

Aventuri din mijlocul junglei. Experienţe inedite şi peripeţii care mai de care. Raluca Zenga povestește ce i s-a întâmplat vedetei în vacanţa din Africa şi prin ce a trecut

Star Matinal. Ce i s-a întâmplat lui Marian Mexicanu la mormântul lui Iisus Hristos

acum 7 ore

Marian Mexicanu și soția au avut parte de o experiență unică, la Mormântul Sfânt. Despre experienţa trăită la Ierusalim, dar şi despre ce planuri şi dorinţe şi-au pus la Mormântul lui Iisus Hristos.

Star Matinal. Marina Voica, secretele unei cariere de 60 de ani

acum 7 ore

Marina Voica este o forţă a naturii la cei 83 de ani ai săi. Aşa este, nu îşi arată deloc vârsta, şi are în continuare energie să urce pe scenă şi să facă show. Iar publicul o iubeşte şi îi fredonează piesele de fiecare dată.

Star Matinal. Andreea Popescu, vacanță de lux în Dubai

acum 8 ore

Dubai, Dubai, viaţă ca-n Rai, cum ar spune un clasic. Andreea Popescu şi Rareş Cojoc au plecat în vacanţă în una din destinaţiile preferate de milionarii lumii. Ce activităţi au avut cei trei.

Star Matinal. Povestea lui Cezar Guna. De pe stradă a ajuns să cânte alături de cei mai mari artiști

acum 8 ore

Cezar Guna și-a descoperit talentul încă de pe băncile școlii, când a făcut parte din cor. Fiecare moment în care a simțit că nu primește ceea ce ar fi meritat a fost un imbold puternic de a-și urma calea și pasiunea. Ajuns la maturitate și prins într-un job care nu-l reprezenta...

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »