SAMBATA, 27 APRILIE 2019

Barbie de România împodobeşte pomul de Paşte

Drob, ouă, peşte şi multe alte bunătăţi! Asta a pregătit Barbie de România pentru masa de Paște. Iar asta nu e tot. Femeia de afaceri are o tradiţie aparte! Mai exact împodobeşte pomul de Paşte.

COMENTARII

Star News. Întâlnire de gradul zero cu ființele de pe altă planetă. Vedetele din România se strâng pentru a elibera extratereştrii din Area 51

acum 16 minute

Pe 20 septembrie, peste 1 milion de americani se strâng pentru a elibera extratereştrii din Area 51. Ceea ce a început ca o glumă s-a transformat în isterie pe internet.

Star News. Scandal în familia Corneliei Catanga în timp ce se zbate pentru viața ei

acum 54 minute

Scandal în familia Corneliei Catanga, în timp ce artista se zbate pentru viaţa ei, la terapie intensivă! Alexandru, fiul cântăreţei, vorbeşte pentru prima dată despre lovitura pe care a primit-o părinţii lui.

Star News. Primele declarații ale lui Adrian Minune după ce i-au pus piesa la Neversea: Mulțimea a hotărât pe ce loc sunt

acum 56 minute

Adrian Minune a oferit câteva declarații după ce o piesă de-a lui a fost mixată la Neversea. Manelistul s-a simțit extrem de mândru în acele momente.

Star News. Antonia şi Alex Velea au primit vestea pe care o aşteptau de multă vreme

acum 1 ore

Antonia şi Alex Velea au primit vestea pe care o aşteptau de multă vreme. Artistul a reușit să-și treacă cei doi copii pe numele lui.

Kira, fiica lui Gică Hagi, debutează pe marile ecrane

acum 18 ore

Gică Hagi are motive de mândrie! Fiica lui, Kira, își va face debutul ca actriță în această toamnă și este foarte emoționată. Kira, în vârstă de 24 de ani, va juca într-un film regizat de Toma Enache, ce prezintă povestea unui compozitor în penitenciar.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »