MIERCURI, 27 MARTIE 2019

Blonda lui Scărlătescu, confesiuni în lacrimi: ”Îmi pare foarte rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat”

Blonda lui Scărlătescu face confesiuni, în lacrimi! Artista spune adevărul despre noaptea în care a fost prinsă cu celebrul chef! Ce decizie radicală a luat Maria Andria, după toate cele întâmplate.

COMENTARII

Star News. Oana Zăvoranu şi-a luat soţul, cei mai buni prieteni şi au mers la mare. Iată cum s-au distrat de ziua brunetei

acum 22 ore

Oana Zăvoranu a împlinit 46 de ani! Şi, aşa cum îi stă bine unei dive ca ea, bruneta şi-a luat soţul, cei mai buni prieteni şi au mers la mare. Cum s-a distrat Zăvo de ziua ei.

Star News. Gabriela Cristea, mărturii despre cea mai mare traumă din viaţa ei! Prin ce chinuri a trecut până a devenit mamă

acum 22 ore

Gabriela Cristea face mărturii despre cea mai mare traumă din viaţa ei! Prezentatoarea povesteşte, în lacrimi, cum a pierdut sarcina şi prin ce chinuri a trecut până când a devenit mamă.

Star News. Soarta lui Gabi Tamaş a fost decisă! Ce se întâmplă cu el

acum 22 ore

Soarta lui Gabi Tamaş a fost decisă! A jucat tare, tare în final a fost sancţionat după scandalul răsunător! Ce se întâmplă cu el în timp ce soţia lui se distrează în Turcia!

Star News. Nuntă cum nu s-a mai văzut în România! Florin Salam, Adrian Minune şi Copilul de Aur au încins atmosfera la petrecere

acum 22 ore

Nuntă cum nu s-a mai văzut în România! Haine şi accesorii de mii de euro, iar printre artiştii care au cântat la marele eveniment s-au numărat Florin Salam, Adrian Minune şi Copilul de aur. Pentru machiajul de 3000 de euro, mireasa a avut ventilator.

Star News. Eveniment unic dedicat Zilei Fertilităţii

acum 1 zile

Astăzi s-a sărbătorit Ziua Fertilităţii. Simona Gherghe, Alina Sorescu şi foarte mulţi părinţi, împreună cu cei mici au luat parte la eveniment şi s-au distrat pe cinste.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »