MIERCURI, 16 OCTOMBRIE 2019

Ce a făcut Cristi Chivu cu zecile de milioane câştigate în anii de glorie! Pe ce a cheltuit sume exorbitante şi ce pierderi a avut în afaceri!

Banii se fac...iar Cristi Chivu a fost coştient de lucrul acesta dintotdeauna. Însă, dacă fostul fotbalist a avut un succes răsunător pe teren, nu am putea spune acelaşi lucru şi despre afaceri. Banii pe care i-a câştigat din fotbal nu au fost puţini, având în vedere faptul că prin 2012 era cel mai bine plătit fotbalist şi adunase în jur de 28 de milioane de euro!Dar gestionarea acestor milioane i-a cam dat bătăi de cap. A încercat să investească în diferite afaceri, însă niciuna nu a ieşit pe plus.

COMENTARII

Carantina nu le dă bătăi de cap celor din familia Prodan-Regecampf

acum 12 ore

Carantina nu le dă bătăi de cap celor din familia Prodan-Regecampf. Au făcut reuniune şi s-au întrecut în noroc, talent şi măiestrie. Unul singur a ieşit câştigător iar întreg momentul a fost filmat.

Noi dezvăluiri despre despărţirea Andreei Bălan de George Burcea

acum 12 ore

Dezvăluiri despre despărţirea Andreei Bălan de George Burcea! Ştim ce se întâmpla, de fapt, cu soţul artistei şi cum a încercat ea să-l ajute! Care este adevărul dureros despre relaţia pe care o au cei doi acum.

Carmen de la Sălciua susţine că femeia trebuie să ştie să fie şi slugă!

acum 12 ore

Carmen de la Sălciua, declaraţii fără precedent! Artista susţine că femeia trebuie să ştie să fie şi "slugă" şi face mărturisiri neaşteptate, despre bărbaţi şi suferinţă!

Alex Bodi şi Bianca s-au autoizolat împreună

acum 12 ore

Telenovela continuă, între Alex Bodi şi Bianca. După un scandal plin de acuze şi jigniri, cei doi s-au liniştit şi îşi văd de relaţia lor! S-au autoizolat împreună şi suntem martorii unei minuni, care durează de 7 zile! Dar împăcarea nu l-a costat doar pe afacerist, ci şi pe...

Motivul pentru care au divorţat Ilie Năstase şi Brigitte

acum 12 ore

S-a aflat motivul pentru care au divorţat Ilie Năstase şi Brigitte! A apărut filmarea în care fostul tenismen îi reproşa că l-a înşelat, cu un celebru băiat de oraş! Bruneta a fost şantajată, luni bune, cu aceste imagini compromiţătoare şi vrea ajutorul Poliţiei!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »