MIERCURI, 16 OCTOMBRIE 2019

Ce a făcut Cristi Chivu cu zecile de milioane câştigate în anii de glorie! Pe ce a cheltuit sume exorbitante şi ce pierderi a avut în afaceri!

Banii se fac...iar Cristi Chivu a fost coştient de lucrul acesta dintotdeauna. Însă, dacă fostul fotbalist a avut un succes răsunător pe teren, nu am putea spune acelaşi lucru şi despre afaceri. Banii pe care i-a câştigat din fotbal nu au fost puţini, având în vedere faptul că prin 2012 era cel mai bine plătit fotbalist şi adunase în jur de 28 de milioane de euro!Dar gestionarea acestor milioane i-a cam dat bătăi de cap. A încercat să investească în diferite afaceri, însă niciuna nu a ieşit pe plus.

COMENTARII

Star News. Andreea Bănica, antrenament spartan pentru forme perfecte

acum 5 ore

Nu există nici urmă de îndoială! Andreea Bănica arată senzaţional, la 41 de ani. Dar să ştiţi că un asemenea trup se întreţine cu mari sacrificii! Şi nu vorbim aici doar de dietă, ci şi despre mersul la sala de fitness! Artista trage, din greu, pentru un corp de invidiat.

Star News. Claudia Pătrăşcanu nu mai ţine cont de nimic: Postează tot felul de mesaje jignitoare la adresa mea

acum 5 ore

Claudia Pătrăşcanu nu mai ţine cont de nimic! Avem interviul în care a explodat! Artista lansează acuzaţii extrem de dure şi face mărturisiri tranşante!

Star News. Bianca Drăgușanu, probleme grave de sănătate: Am avut de suportat mai multe operații

acum 5 ore

Bianca Drăgușanu a avut probleme grave de sănătate. ”Am avut de suportat mai multe operații”, a declarat aceasta.

Star News. Cum are grijă Silviu de Lili Sandu de când acesta este însărcinată

acum 5 ore

Lili Sandu a tras lozul cel mare! A aşteptat ea cam mult iubirea, dar a meritat! Iar noi avem imaginile care dovedesc cât de grijuliu e Silviu Ţolu cu ea. Mai ales de când au aflat că vor deveni părinţi.

Star News. Adela Popescu şi Radu Vâlcan, vacanţă cu senzații extreme în oraşul bogătaşilor

acum 5 ore

Imagini de senzaţie, cu Adela Popescu şi Radu Vâlcan! Cei doi au plecat într-o vacanţă romantică, în oraşul bogătaşilor! Doar că simpaticul prezentator a trecut prin stări extreme! Cum a ajuns de la distracţie la agonie.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »