LUNI, 28 OCTOMBRIE 2019

Cum a slăbit Oana Radu 30 de kilograme, în 50 de zile!

Oana Radu dezvăluie modul exact prin care a slăbit 30 de kilograme, în 50 de zile! După ce în urmă cu câţiva ani artista a slăbit spectaculos, fără operaţie, în ultima vreme artista a ajuns din nou să cântărească mai mult de 100 de kilograme.

COMENTARII

Cum a fost surprinsă fiica lui Gigi Becali la cumpărături

acum 1 zile

Alexandra Becali îi calcă din ce în ce mai mult pe urme tatălui său. Cum a fost surprinsă fiica lui Gigi Becali la cumpărături, dar şi de ce a făcut stânga împrejur şi a renunţat la tot

Liviu Vârciu s-a apucat de grădinărit

acum 6 zile

În timp ce alte vedete s-au închis în bucătărie şi gătesc de zor, Liviu Vârciu s-a apucat de grădinărit. Şi era şi păcat să nu profite de vremea frumoasă mai ales că a avut şi ajutor, din partea celei mai importante persoane din viaţa lui.

Cum îşi ţine Nicoleta Luciu soţul lângă ea

acum 6 zile

A trăit dezamăgirea profundă, după ce a fost înşelată. Acum, vrea să fie sigură că nu va mai trece, niciodată, prin aşa ceva. Iată cum îşi ţine Nicoleta Luciu soţul lângă ea, dar şi ce artificii face bruneta, pentru siguranţa familiei.

Cea mai grea cumpănă din viața Lidiei Buble

acum 6 zile

Lidia Buble face declaraţii tranşante, după ce prin presă s-a zvonit că s-ar fi despărţit de iubitul ei, Răzvan. Vedeta spune adevărul despre relaţia pe care o au cei doi, acum. Şi nu doar atât, vorbeşte şi despre familie şi face dezvăluiri despre problemele de sănătate ale...

Delia a adat în mintea copiilor

acum 6 zile

Cine a zis că artiştii nu au ce face, pe timp de pandemie? Spre exemplu, Delia şi-a găsit o ocupaţie foarte interesantă, alături de nepoţica ei, Jessie. Imaginile următoare sunt absolut savuroase şi demonstrează, în mod clar, că cea mică îşi moşteneşte mătuşa, întru totul.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »