SAMBATA, 29 IUNIE 2019

Cum și-a găsit Oana Zăvoranu echilibrul în viața ei

După toate controversele din viaţa ei, Oana Zăvoranu spune cum şi-a găsit echilibrul şi ne-a dezvăluit care sunt secretele unei vieţi de succes.

COMENTARII

Emilia Iucinu îşi sărbatoreşte ziua de naştere

acum 2 ore

Acum două zile, şi-a plâns bărbatul iubit, la mormânt, azi- îşi sărbatoreşte ziua de naştere. Dar nu cu mare fast, ci cu tristeţe în suflet, pentru că, de 16 ani nu mai este alături de ea bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult!

Cum a împachetat-o Culiţă Sterp pe Carmen de la Sălciua, ca să-l ierte!

acum 2 ore

Cum a împachetat-o Culiţă Sterp pe Carmen de la Sălciua, ca să-l ierte! Am aflat ce i-a cerut artista, în schimbul împăcării! Toată negocierea s-a purtat în secret, dar noi ştim termenii şi preţul!

Sânziana Buruiană îşi face fetiţa influenceriţă la nici patru ani!

acum 3 ore

Sânziana Buruiană îşi face fetiţa influenceriţă, asta deşi cea mică nu a împlinit nici măcar 4 anişori! A renunţat la showbiz şi bagă toţi banii în cariera fiicei ei! Şi se pare că îi şi iese ce şi-a propus! Căci Zulufiţa face furori pe internet!

Securea războiului nu va fi îngropată! Laura Lavric, dezamăgită de sora sa

acum 3 ore

Laura Lavric a decis! Între ea si sora ei nu mai există nicio şansă de împăcare. Ce a determinat-o pe artistă să ia această decizie radicală, dar şi în ce proces se judecă cele două, vedem chiar acum.

Lidia Buble face un antrenament spartan la sala de fitness!

acum 3 ore

Lidia Buble arată absolut demențial şi ştie clar, cum să se menţină sexy, pentru iubitul ei, dar şi pentru fani. Doar că un asemenea trup necesită o dietă ca la carte şi efort.muult efort. Drept urmare, Lidia rupe sala de forţă în două şi face, aproape zilnic, un antrenament...

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »