VINERI, 06 IULIE 2018

Dana Marijuana a trăit momente de panică, în direct! A izbucnit în lacrimi în timpul emisiuni, iar prezentatorul de abia a reuşit să o calmeze!

O artistă celebră trece prin momente cumplite! Dana Marijuana a izbucnit în lacrimi, în faţa tuturor. Viaţa a încercat-o de multe ori, dar, de această dată, parcă i s-a dat mai mult decât poate duce. În direct, vedeta a făcut mărturisiri emoţionante despre durerea care o macină în fiecare zi.

COMENTARII

Star News. Imagini de la nunta lui Cătălin Bordea. Comediantul şi soţia lui nu au ţinut cont de tradiţii

acum 17 ore

Imagini exclusive de la nunta lui Cătălin Bordea! Comediantul şi soţia lui au avut o nuntă cum n-a mai văzut showbiz-ul. Nu au ţinut cont de tradiţii, nu au vrut lux şi opulenţă, dar a ieşit ceva demenţial!

Star News. Betty Salam, secretul teribil ascuns timp de nouă ani: Am simțit că mama va muri și am văzut înainte momentul

acum 17 ore

Secretul teribil pe care Betty Salam nu l-a spus nimănui, până acum! Cum a presimţit moartea mamei ei şi ce a văzut cu câteva zile înainte să se întâmple! Imaginile durerii sfâşietoare din ziua care l-a distrus pe Florin Salam pe viaţă!

Star News. Soţia lui Dragoş Săvulescu, Angela Martini, succes răsunător cu prima carte publicată

acum 17 ore

Soţia lui Dragoş Săvulescu a dat lovitura! Angela Martini şi-a lansat prima carte, care a avut parte de un succes răsunător.

Star News. Soţul lui Brigitte Sfăt, vânat de executori. Ce se întâmplă cu afacerile lui Florin Pastramă

acum 17 ore

Soţul lui Brigitte Sfăt e vânat de executori! Ce se întâmplă cu banii şi cu afacerile lui Florin Pastramă

Star News. Durere fără margini pentru Ionuț Dolănescu. Două decese în aceeași zi!

acum 17 ore

Durere fără margini pentru Ionuț Dolănescu după ce și-a pierdut unchiul și mătușa în aceeași zi. Mai exact, ultimul frate al mamei sale s-a stins din viață, iar anunțul a fost făcut chiar de Maria Ciobanu. Iar durerea este cu atât mai mare cu cât în aceeași zi s-a prăpădit...

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »