LUNI, 04 FEBRUARIE 2019

Elena Cârstea are ghinion în afaceri! Artista şi-a încercat norocul ca agent imobiliar, însă fără succes

Elena Cârstea are ghinion în afaceri! Plecată de peste 10 ani în Statele Unite ale Americii, artista şi-a încercat norocul ca agent imobiliar, însă fără succes. În 2018, aceasta nu a reuşit să vândă decât două case ieftine. Vânzările pe care le-a reralizat au fost cu mult sub aşteptările şefilor, ceea ce i-au făcut să fie nemulţumiţi de serviciile artistei. În ciuda faptului că nu îi merge prea bine în domeniul imobiliar, aceasta nu are de ce să-şi facă griji, căci soţul ei este un om de afaceri foarte descurcăreţ şi o poate susţine, cu siguranţă.

COMENTARII

Dragoş Dolănescu și-a izolat copiii în casă și ia măsuri drastice

acum 4 zile

Dragoş Dolănescu a luat măsuri drastice pentru a-şi proteja familia de coronavirus. Şi-a închis copiii în casă, fac rugăciuni în fiecare zi, dar are şi un mesaj pentru fratele lui, Ionuţ.

Mioara Roman, cu fiicele la tribunal din cauza unei moşteniri!

acum 4 zile

Mioara Roman, cu fiicele la tribunal din cauza unei moşteniri! Averea fabuloasă în posesia cărei ar putea intra Oana Roman şi sora ei! Vezi toate detaliile despre afacerea colosală.

Cum trăieşte Andreea Bălan după despărţirea de George Burcea

acum 4 zile

Cum trăieşte Andreea Bălan după despărţirea de George Burcea! La ce acord a ajuns cu el şi cum gestionează situaţia! Artista expune totul, fără ocolişuri.

Bianca Drăguşanu cere judecătorilor ordin de restricție împotriva lui Alex Bodi

acum 4 zile

Vorbe pe dos şi jocuri care nu se mai opresc între Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi! De la ameninţări, afaceristul a trecut la negocierea împăcării şi la gesturi extreme din iubire! Asta în timp ce Bianca cere judecătorilor în continuare ordin de restricţie împotriva lui!

Denisa de la Bambi nu știe să poarte masca de protecție

acum 4 zile

O altă vedetă suprinsă de paparazzii Spynews.ro, în plină pandemie, e Denisa de la Bambi. Cu mască de protecţie, chiar! Doar că nu o purta unde trebuie.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »