JOI, 12 MARTIE 2020

Florin Salam riscă închisoarea din cauza virusului ucigaş

Florin Salam riscă amendă penală sau chiar închisoarea. Plecat în Germania, împreună cu dansatoarea Cristina Pucean, pentru un concert, artistul s-a expus riscului infestării cu coronavirus. Cu o zi înainte, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a anunţat că 70% din populaţie va fi infestată cu virusul ucigaş. Cu toate acestea, Florin Salam a rămas în continuare în Germania pentru alte concerte pe care le avea programate. Chiar pe 21 martie ar urma să performeze din nou, alături de fosta asistentă tv, Ana Mocanu. Între timp însă, Cristina Pucean, colega lui Florin Salam de la reprezentația din Bochum, unul dintre orașele atinse de pandemia de coronavirus din Germania, s-a întors în țară, fără să intre în autoizolare, conform legislației obligatorii, ea fiind, zilele acestea, la filmări pentru un alt clip. La întoarcea din Germania, cântăreţul este obligat să declare de unde a venit şi să se supună măsurilor de protecţie conform legislaţiei, pentru a nu risca amenda sau chiar închisoarea.

COMENTARII

Iubita lui What's Up, adevărul despre comportamentul artistului: Țipă și se agită foarte tare!

acum 1 zile

Iubita lui What's Up a spus adevărul despre comportamentul artistului! Şi, în toiul declaraţiilor, cântăreţul a dat buzna în platou şi şi-a spus partea, după scandalul monstru de acum câteva luni.

Cum a început povestea de dragoste dintre Adriana Bahmuțeanu și grecul Nikos

acum 1 zile

Adriana Bahmuţeanu vorbeşte în premieră despre povestea de iubire cu artistul grec! De când formează un cuplu, în mare secret şi cum a cerut-o Nikos de nevastă.

Flick și-a prezentat iubita întregii lumi!

acum 2 zile

Flick și-a prezentat iubita întregii lumi! Domnul Rimă, cum este cunoscut celebrul om de radio, și-a făcut publică relația pe care o are de ceva vreme cu o superbitate mondenă.

Unde s-a retras Corina Chiriac de când nu mai apare la TV

acum 2 zile

Am aflat unde s-a retras Corina Chiriac după ce a anunţat că nu mai apare la tv. Marea doamnă a muzicii uşoare româneşti are o cu totul altă viaţă, departe de lumina reflectoarelor.

Tatăl Monicăi şi al Ramonei Gabor a fost executat silit!

acum 2 zile

Mari probleme pentru Emil Gabor! Tatăl Monicăi şi al Ramonei Gabor a fost executat silit! Avem documentele care l-au adus în pragul disperării.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »