LUNI, 07 OCTOMBRIE 2019

Ioana Filimon, acuzată de furt! Turcul milionar susţine că l-ar fi înşelat cu 26.000 de dolari!

Ioana Filimon e acuzată de furt de fostul iubit care o urmăreşte non-stop! Turcul milionar susţine că vedeta l-ar fi înşelat cu 26.000 de dolari!

COMENTARII

Star News. Vica Blochina, de urgență la spital! Medicii au băgat-o în operație

acum 2 ore

Vica Blochina este operată de urgenţă! Vedeta a ajuns la spital în urmă cu puţin timp, cu dureri mari. Antena Stars are imagini şi declaraţii în excluisivitate.

Star News. Mirabela Dauer, momente de suferință cruntă. A pierdut ce iubea mai mult, a fost trădată de prieteni şi a intrat în depresie

acum 2 ore

Mirabela Dauer vorbeşte despre momentele de suferinţă cruntă! A pierdut ce iubea mai mult, a fost trădată de prieteni şi a intrat în depresie! Marea artistă îşi spunea durerea şi anunţă o decizie radicală!

Star News. Sergiu Hanca și soția așteaptă al doilea copil

acum 3 ore

O nouă graviduţă în showbiz! Soţia unui cunoscut fotbalist este însărcinată din nou! Iar vestea cea mare a fost anunţată într-un mod adorabil.

Star News. Panică printre vedete din cauza coronavirusului

acum 3 ore

Laurette a apărut în ipostaze fără precedent la întoarcerea din Italia. Antena Stars a filmat ce s-a întâmplat cu vedeta pe aeroport, din cauza epidemiei de coronavirus. De altfel, panicate de boala care face ravagii, celebrităţile iau măsuri extreme.

Star News. Imagini exclusive de la botezul fetiței lui Jimmy Dub

acum 1 zile

Zi cu emoţii pentru Jimmy Dub! Artistul şi-a botezat fetiţa, iar pentru cel mai important eveniment din viaţa celei mici, cântăreţul s-a pregătit ca la carte.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »