JOI, 26 APRILIE 2018

Judecătorii au decis ca Akim şi Dominic. copiii Antoniei, să poarte şi în acte numele "Velea"

informaţie de ultimă oră despre procesul lui Alex Velea şi al Antoniei! După 4 ani de stres, în care instanţa nu l-a recunoscut drept tată al copiilor pe care îi are cu Antonia, cântăreţul poate răsufla uşurat. Acum, Akim şi Dominic vor purta şi în acte numele "Velea".

COMENTARII

Stelian Ogică, măsuri extreme din cauza coronavirusului

acum 9 ore

Stelian Ogică s-a autoizolat şi încearcă să facă faţă, cu brio, tuturor impedimentelor. S-a apucat de gătit, face mişcare aşa cum nu v-aţi fi închipuit şi apelează la fel şi fel de trucuri, pentru a-şi păstra imaginea de cuceritor.

Gabi Cristea şi Tavi Clonda au rămas în frig și fără apă caldă

acum 9 ore

Gabi Cristea şi Tavi Clonda, momente de panică! În plină pandemie de coronavirus, au rămas în frig şi fără apă caldă! Antena Stars are imagini din vila lor şi primele declaraţii.

Crina Abrudan, ipostaze incendiare în costum de baie

acum 9 ore

Crina Abrudan a încins reţelele de socializare, cu imaginile în costum de baie! În plină pandemie de coronavirus, vedeta a făcut plajă, în curte şi a demonstrat că este extrem de sexy, chiar şi în autoizolare.

Ioana Grama și-a sărbătorit fetița în izolare! Micuța Ayana a împlinit cinci luni

acum 9 ore

Ioana Grama, aniversare în autoizolare! Fetiţa vedetei împlineşte 5 luni, aşa că vloggeriţa, împreună cu soţul ei, au sărbătorit-o pe cea mică, în casă.

Brad Pitt și Jennifer Aniston, iubire cu repetiție? Apropiații starurilor fac dezvăluiri bombă

acum 9 ore

După ce au făcut furori la Sag Awards, atunci când au epatat cu gesturi tandre unul la adresa celuilalt, se pare că Jennifer Aniston şi Brad Pitt au planuri cât se poate de serioase! Surse din apropierea celor doi spun că aceştia s-au mutat deja împreună şi mai mult decât atât că ar...

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »