LUNI, 01 IULIE 2019

Oana Zăvoranu, show la nunta unor prieteni

Oana Zăvoranu a făcut show la nunta unor prieteni. Alex Ashraf, soțul vedetei, a furat mireasa, iar diva i-a lăsat mască pe toţi.

COMENTARII

Andreea Antonescu şi Ştefan Manolache fac primele declaraţii după ce au mers împreună la Iaşi! Artista i-a cunoscut pe părinţii iubitului ei!

acum 2 ore

Toți patru au luat masa în oraș, prilej să se cunoască mai bine și să petreacă timp de calitate împreună, iar mai târziu, Ștefan i-a arătat iubitei sale împrejurimile, cum altfel decât cu "o caleașcă" modernă. Doar nu degeaba este cunoscut drept prințișorul taxiurilor. Și...

Fostul ginere al lui Traian Băsescu e tătic model!

acum 2 ore

Paparazzii l-au surprins pe Bogdan Ionescu alături de cei doi micuţi ai săi, Sofia şi Traian Jr, în timp ce se aflau în oraş. Însoţit de femeia cu care are acum o relaţie, Syda s-a purtat exemplar cu cei doi copii ai săi şi le-a făcut toate poftele. Nici actuala sa iubită nu s-a...

Denis Roabeș, solistul trupei The Motans: Succesul nu m-a schimbat

acum 2 ore

E misterios când vorbeşte despre el, dar nu şi atunci când vine vorba despre muzică. Denis Roabeș, solistul trupei The Motans, a mărturisit în exclusivitate ce surprize pune la cale.

Chef Cătălin Scărlătescu, despre marea lui dragoste

acum 2 ore

Face ravagii printre femei, iar acum vorbeşte, pentru prima dată, despre marea lui dragoste. În puținele momente în care nu este în bucătărie, Cătălin Scărlătescu a mărturisit că profită de orice ocazie de a se întoarce la prima sa iubire.

Oana Zăvoranu, declaraţii şocante în faţa judecătorilor

acum 2 ore

Oana Zăvoranu a făcut azi declaraţii şocante în faţa judecătorilor. Vedeta a povestit în ce stare şi-a găsit bunica în azil şi cum a scos-o de acolo cu forţa.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »