MIERCURI, 14 NOIEMBRIE 2018

Poveste înfiorătoare a unui controversat om de afaceri! Medicii i-au amputat un picior

Unul dintre cei mai cunoscuţi membri ai lumii interlope din Capitală trăieşte o poveste înfiorătoare. Pentru a reuşi să îi salveze viaţa, medicii au fost nevoiţi să-i amputeze un picior. Surse din anturajul lui Calu Boc, aşa cum este cunoscut, au declarat pentru spynews.ro că interlopul a avut probleme grave cu circulaţia sângelui, pe fondul unui diabet cu care l-a luptat în ultimii ani.

COMENTARII

Star News. Trupele de altădată s-au reunit și au cântat împreună pe scenă. 3 Sud Est, L.A., Andre sau Body & Soul au făcut show ca în anii '90

acum 4 ore

Imagini şi declaraţii exclusive de la concertul pe care îl aştepta o generaţie întreagă! Trupele de altădată s-au reunit şi au cântat, din nou, împreună pe scenă. 3 Sud Est, L.A., Andre sau Body & Soul au făcut show ca în anii '90.

Star News. De ce a făcut Cornelia Catanga infarct! Informații de ultimă oră de la spital

acum 4 ore

De ce a făcut Cornelia Catanga infarct! Cum şi-a pus singură viaţa în pericol! Vedeta ar fi orbit de la incident! Antena Stars are informaţii de ultimă oră de la spitalul Floreasca.

Star News. S-a spus că ar fi desfigurată de operaţiilor estetice! Dar cum arată, de fapt, Nicole Scherzinger

acum 1 zile

O super vedetă despre care s-a spus că ar fi desfigurată de operaţii estetice a fost surprinsă în ipostaze incredibile! Atenţie, vorbim despre imagini care chiar nu lasă loc de comentarii. Cum arată, de fapt, Nicole Scherzinger!

Star News. Maria Dragomiroiu, la un pas de moarte! Destinul i-a pregătit multe obstacole în viaţă: Asta a fost șansa mea să trăiesc

acum 1 zile

Maria Dragomiroiu a fost la un pas de moarte! Destinul i-a pregătit multe obstacole în viaţă artistei! Doamna muzicii populare româneşti povesteşte clipele grele în care a fost pusă la încercare, dar şi care sunt fricile ei acum.

Povestea incredibilă a femeii care și-a deschis școală despre milionari. Anna Bey: Roma este locul în care a început călătoria mea

acum 1 zile

Anna Bey, sigura femeie din lume care şi-a deschis şcoală despre milionari! Le învaţă pe femei cum să intre în cercurile cu foarte mulţi bani şi să-şi aleagă soţi bogaţi.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »