LUNI, 16 APRILIE 2018

Preferata lui Florin Salam, de urgență la spital: "Este nevoie să îmi bage niște șuruburi în picioare"

Apropiata lui Florin Salam, de urgenţă la spital. Ce a păţit Denisa Despa şi de ce trebuie să fie operată de urgenţă, aflăm de la ea.

COMENTARII

Cătălin Botezatu vorbeşte despre chinurile cancerului! A fost la un pas de moarte!

acum 1 ore

Cătălin Botezatu vorbeşte despre chinurile cancerului! A fost la un pas de moarte, dar medicii l-au salvat în ultima clipă! Designerul spune totul despre diagnosticul crunt, operaţiile suferite şi tratamentele chinuitoare la care este supus!

Simona Gherghe, revoltată! Judecată pentru cum își crește copiii

acum 1 ore

Simona Gherghe, extrem de revoltată după ce a fost judecată pentru felul în care îşi creşte copiii. Îndrăgita prezentatoare le dă o replică celor care o critică.

Bianca Drăguşanu a fost chemată în faţa judecătorilor, iar motivul nu este soţul ei!

acum 1 ore

Bianca Drăguşanu face ce face şi tot nu se ţine departe de probleme. Jocul de-a divorţul continuă pentru frumoasa blondină, însă asta nu e tot. Bianca a fost chemată în faţa judecătorilor, iar motivul nu este soţul ei, Alex Bodi. De data aceasta, bomba sexy a luat taurul de coarne...

Ana Baniciu a ajuns piele și os! Apropiații sunt îngrijorați

acum 1 ore

Ana Baniciu a trecut printr-o perioada stresantă, care și-a pus amprenta și asupra trupului său. Atât de tare încât familia s-a îngrijorat la gândul că ar fi putut avea ceva probleme de sănătate. Blondina a slăbit atât de mult încât aproape și-a pierdut formele care au...

Star News. Inventarul operațiilor estetice ale iubitei lui Dorian Popa

acum 21 ore

De la sâni noi, la năsuc sculptat de bisturiu şi talie modelată de chirurgi! Totul e perfect la ea şi a dat bani grei, pentru aşa corp! Câte operaţii estetice are iubita lui Dorian Popa! Babs face bilanţul intervenţiilor şi spune ce mai vrea să schimbe, la trupul ei!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »