MIERCURI, 26 IUNIE 2019

Probleme în paradis pentru Oana Zăvoranu şi soţul ei! Paparazzii au surprins întreg momentul pe care cei doi sigur vor să-l uite

Probleme în paradis pentru Oana Zăvoranu şi soţul ei! Au ieşit împreună, la ceas de seară, dar surpriză! Paparazzii Spynews au fost pe faza, ca de obicei, şi au surprins întreg momentul, pe care cu siguranţă Zăvo şi Alex vor să-l uite cât mai repede.

COMENTARII

Star News. Mihai Sturzu, șocat de decizia mamei sale: Își strânge pensia ca să facă această săritură

acum 7 ore

Mama unui personaj celebru de la noi a luat o decizie cel puţin surprinzătoare. La cei 70 de ani, cea care i-a dat viaţă lui Mihai Sturzu s-a hotărât să facă o mare nebunie.

Star News. Turcul Ioanei Filimon, ameninţări grave şi plan diabolic. Spune că nu se lasă până când vedeta nu-i cere iertare

acum 7 ore

Turcul Ioanei Filimon, ameninţări grave şi plan diabolic! A închis conturile tuturor celor cae au legătură cu Ioana. A obţinut eliberarea din puşcările şi vrea să vină în România.

Star News. Nadal s-a căsătorit cu femeia pe care o iubeşte de 14 ani. S-au luat măsuri extreme de securitate

acum 7 ore

Nunta anului în lume! Nadal s-a căsătorit cu femeia pe care o iubeşte de 14 ani! Au făcut petrecerea într-o fortăreaţă şi s-au luat măsuri extreme de securitate! Meniu cu stele Michelin şi chefi celebri în lume pentru cei 350 de invitaţi! Bogaţii planetei, fostul Rege al Spaniei...

Star News. Imagini din vacanța Innei cu presupusul iubit

acum 7 ore

Imagini din vacanţa Innei cu presupulul iubit! Ce spune artista despre căsătorie şi copil! Detalii secrete din viaţa cântăreţei.

Star News. Imagini emoţionante cu fiii lui Alex Velea înainte să plece în Asia Express: Vrem și noi cu tine, tati

acum 8 ore

Alex Velea a plecat în aventura vieții sale. Departe de Antonia, Akim și Dominic, va trebui să supraviețuiască provocărilor din Asia, dar cel mai important test pe care va trebui să-l treacă este cel al dorului de familie. Imagini emoţionante cu toţi patru, în aeroport.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »