MIERCURI, 28 AUGUST 2019

Randi şi fratele lui, interviu la dublu!

Pe Randi îl ştie toată lumea, dar puţini sunt cei care îl cunosc pe fratele său. Aşa că, vă facem, astăzi, cunoştinţă cu Alexandru, cealaltă jumătate a familiei Ropcea.

COMENTARII

Star News. De ce nu poate Dorian Popa să devină tată

acum 15 ore

Când toată lumea se aştepta ca Doriana Popa şi iubita lui să-şi facă planuri pentru un bebeluş, ei bine, artistul a explicat de ce nu poate deveni tată momentan. Totul are legătura cu ce face Dorian pentru a-şi întreţine corpul şi cu faptul că este conştient că ar putea periclita...

Star News. Drama neștiută a lui Fuego. S-a despărțit de singura femeie pe care a vrut să o ducă la altar

acum 15 ore

Este iubit de o ţară întreagă şi pare mereu gata să facă oameni fericiţi. Însă, viaţa lui personală ascunde o dramă peste care artistul a trecut cu greu. Femeia pe care o iubea şi o vedea soţie şi mamă pentru copiii săi a pierdut 3 sarcini iar viaţa lui Fuego a fost dată peste...

Star News. Traseul tumultos al Marianei Roșca! De la scandaluri la viața de prințesă

acum 15 ore

A dispărut din showiz de luni bune, iar acum aruncă bomba. Mariana Roşca a dat lovitura şi nu oriunde, ci în Dubai, alături de moştenitorul unuia dintre cele mai puternice branduri de maşini din lume.

Star News. Bianca Drăgușanu, primele declarații după divorț

acum 15 ore

După ce s-a scris că a încercat să se arunce în faţa maşinii, după o ceartă cu Alex Bodi, Bianca Drăguşanu face declaraţii fără precedent cu privire la scandal şi lămureşte odată pentru totdeauna ce se va întâmpla între ea şi soţul ei, după acest episod.

Imagini fabuloase cu averea Valeriei Lungu, una dintre cele mai cunoscute vloggeriţe din România

acum 15 ore

Imagini fabuloase cu averea uneia dintre cele mai cunoscute vloggeriţe din România! Valeria Lungu are un dressing spectaculos, cu piese numai una şi una! Curioşi din fire, i-am făcut o vizită şi am răscolit fiecare colţişor din casa ei.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »