JOI, 19 SEPTEMBRIE 2019

Război pe bani mulţi între un celebru fotbalist şi fosta nevastă! Au divorţat, dar se luptă în tribunale pentru o avere!

A trecut ceva timp de la divorţ, dar războiul continuă între un celebru fotbalist şi fosta nevastă. Gabi Enache şi Mădălina se cerată pe bani. Şi bani mulţi!

COMENTARII

Alex Bodi, mărturisiri despre cea mai neagră perioadă din viața lui

acum 20 ore

Alex Bodi vorbeşte despre cea mai neagră perioadă. Acum, are mulţi bani în conturi, conduce maşini de milioane de euro şi călătoreşte în locaţii exclusiviste. Dar toate acestea au un cost. Am aflat care e nota de plată, dar şi cum a depăşit fostul soţ al Biancăi Drăguşanu...

Anca Ţurcaşiu face lumină după ce și-a speriat apropiații

acum 20 ore

Anca Ţurcaşiu face primele declaraţii, după ce a transmis, în mediul online, un mesaj îngrijorător, care însoţea o poză, în care apărea fiul ei. Artista vorbea despre credinţa că totul va fi bine, iar prietenii s-au gândit, imediat, că ceva rău s-ar fi putut întâmpla cu tânărul.

Sânziana Buruiană îşi alăptează fetiţa în vârstă de aproape cinci ani

acum 20 ore

După ce a anunţat că e, iar, însărcinată, Sânziana Buruiană şochează, din nou: încă îşi alăptează fetiţa, în vârstă de aproape 5 ani. Blonda face dezvăluiri despre ce se întâmplă cu ea şi despre decizia pe care a luat-o, în ceea ce-l priveşte pe copilaşul pe care îl...

Ce dosare controversate are bărbatul din viața Margheritei

acum 20 ore

Scandalul momentului în showbiz se complică. Au ieşit la iveală detalii bombă, despre iubitul Margheritei de la Clejani. Problemele cu legea, la ordinea zilei. Ce dosare controversate are bărbatul din viaţa Margheritei.

Filmări bombă cu Margherita de la Clejani și iubitul

acum 3 zile

Filmări bombă cu Margherita de la Clejani, realizate în urmă cu puţin timp. Fata Clejailor apare din nou cu bărbatul cu care se află în mașină si ieri, de data această in tandrețuri.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »