VINERI, 23 AUGUST 2019

Star News. Ce șanse de recuperare îi dau medicii iubitul Oanei Radu

Perioada critică pentru iubitul Oanei Radu nu a trecut. Artista încă are putere să spere că el îşi va reveni. Din păcate, însă, medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele sale de supravieţuire şi spun că doar o minune l-ar mai putea salva. Au trecut deja opt zile de când s-a petrecut groaznicul incident, iar situaţia lui Alin, tânărul cu care Oana Radu urma să se căsătorească, nu pare să se îmbunătăţească. Cântăreaţa trece printr-un adevărat calvar, dar îi este alături iubitului care se află în comă indusă şi, cu toate că starea lui este critică, Oana încă speră la un miracol.

COMENTARII

Star News. Philipp Plein, sărbătorit ca un rege în Maroc

acum 17 ore

Când eşti Philipp Plein, nimic nu este prea mult de ziua ta! Designerul s-a sărbătorit cu mare fast, tocmai în Maroc! Bogătaşul ştie să profite de fiecare moment, iar noi avem imaginile care dovedesc asta!

Star News. Ioana Chișiu, adevărul despre ce se întâmplă în viața ei. Cine îi este alături

acum 18 ore

După ce s-a scris că s-a despărțit de tatăl copiilor ei, Ioana Chișiu vine și face declarații tranșante. Vloggerita spune adevărul despre perioada grea prin care trece și mărturisește cine ii este alături.

Star News. Bola cumplită de care suferă Lady Gaga

acum 18 ore

Artistă celebră, mărturisiri sfâşietoare! Lady Gaga suferă de o boală incurabilă! Vorbim despre o maladie cumplită, ale cărei complicaţii sunt foarte grave. Iar pentru ea, nu există remedii, până în acest moment.

Star News. Larisa Iordache s-a logodit! Sportiva este pregătită să facă marele pas

acum 18 ore

Larisa Iordache s-a logodit! După despărţirea de fostul, sportiva nu a stat să îşi plângă în pumni! Acum, iubeşte, din nou şi este pregătită să facă marele pas.

Star News. Tristan și Cobra Tate se plimbă cu geanta plină cu bani! Ce afaceri ilegale ar face cei doi

acum 18 ore

Am pus mâna pe imaginile care vor lăsa toată România, cu gura căscată! Avem filmări exclusive, cu fostul Biancăi Drăguşanu, fratele lui şi o geantă plină cu bani! Sunt imagini 100% reale şi vorbim despre o avere la mijloc! Ce afaceri ilegale ar face fraţii Tate şi cum au ajuns să...

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »