VINERI, 26 IULIE 2019

Star News. Imagini fabuloase de la cea mai extravagantă nuntă, din vestul ţării! Mireasa a purtat o rochie spectaculoasă, inspirată din Lacul lebedelor

Imagini fabuloase de la cea mai extravagantă nuntă, din vestul ţării! Toţi artiştii bogaţi din muzica populară au participat la petrecerea faraonică! Mireasa, o cunoscută artistă, a purtat o rochie spectaculoasă, inspirată din "Lacul lebedelor"! Asta spre deliciul celor 700 de invitaţi care au luat parte la eveniment.

COMENTARII

Monica Gabor s-a căsătorit în mare secret în America!

acum 6 ore

Avem informaţia momentului! Monica Gabor s-a căsătorit în mare secret în America! Ştim detaliile complete despre evenimentul discret, dar şi cine este cu adevărat soţul controversat al fostei scorpii de la Izvorani.

Monica Hill, fosta lui Bote, îşi trăieşte povestea de dragoste pe internet

acum 6 ore

Fosta lui Bote îşi trăieşte povestea de dragoste pe internet. Monica Hill nu se poate vedea cu iubitul ei şi speră că această perioadă grea să nu ducă la destrămarea relaţiei.

Sofia Vicoveanca, reacţie dură pentru cei care au spus că are Covid-19

acum 6 ore

Sofia Vicoveanca vorbeşte, în exclusivitate la Star Magazin, după ce s-a spus că e infestată cu noul coronavirus. Îndrăgita artistă este extrem de revoltată şi spune ce se întâmplă cu ea în această perioadă.

Dosarul manechinului lui Bote, găsit mort, redeschis de autorităţi!

acum 6 ore

Dosarul manechinului lui Bote a fost redeschis de autorităţi! Cazul suspect al tânărului găsit spânzurat este cercetat acum drept caz de omor.

Stelian Ogică, măsuri extreme din cauza coronavirusului

acum 1 zile

Stelian Ogică s-a autoizolat şi încearcă să facă faţă, cu brio, tuturor impedimentelor. S-a apucat de gătit, face mişcare aşa cum nu v-aţi fi închipuit şi apelează la fel şi fel de trucuri, pentru a-şi păstra imaginea de cuceritor.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »