JOI, 16 IANUARIE 2020

Star News. Marius Elisei explică ce s-a întâmplat între el şi Oana Roman: Nu este cazul ca ei să intervină în relația noastră

Interviul în care Marius Elisei explică ce s-a întâmplat între el şi Oana Roman. Ce trebuie să facă pentru ca soţia lui să-l ierte şi să fie totul ca înainte. Cum au ajuns la despărţire, dar şi cui i-a interzis Marius să se bage în căsnicia lui.

COMENTARII

Star News. Cum a făcut primii bani Geo Rotariu, unul dintre tinerii afacerişti de succes din România

acum 14 ore

Geo Rotariu, unul dintre tinerii afacerişti de succes din România, a spus cum a făcut primii bani. A plecat de la zero, nu a avut nici un sprijin, iar acum se plimbă cu maşini de sute de mii de euro.

Star News. Ana Morodan s-a separat de iubit. De ce fuge vedeta de căsătorie

acum 14 ore

Ana Morodan s-a separat de iubitul care i-a dat inelul de logodnă! L-a evacuat din casă şi vorbeşte despre un nou bărbat în viaţa ei! De ce fuge Contesa Digitală de căsătorie şi ce condiţii pune.

Star News. Imagini fabuloase de la ziua Anamariei Prodan. Vedeta a petrecut în cel mai fiţos restaurant din Dubai

acum 14 ore

Imagini fabuloase de la ziua Anamariei Prodan! Cadouri de zeci de mii de euro, invitaţi celebri şi momente spectaculoase! Au petrecut în cel mai fiţos restaurant din Dubai şi au făcut show!

Star News. Mesajul lui Dragoş Săvulescu după un an de fugă

acum 14 ore

Mesajul lui Dragoş Săvulescu după un an de fugă! Milionarul a apărut alături de soţie în Italia! Filmarea bombă ci cei doi, făcută în Milano.

Star News. Jorge, mesaj sfâșietor. Fosta soție a luat fetița cu ea în SUA

acum 14 ore

Jorge are sufletul sfâşiat de dorul celei mai dragi persoane din viaţa lui. De când a primit vestea că vor fi separaţi, artistul nu a avut linişte deloc, iar acel gol nu poate acoperit de nimeni.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »