JOI, 18 IANUARIE 2018

Vedetă, căsătorită a 3-a oară din greșeală! Actorul George Ivașcu a lămurit misterul

Actorul George Ivașcu, manager al Teatrului Metropolis, a lămurit misterul recentei sale ”căsătorii”, care a făcut vâlvă printre prieteni. Practic, lumea a rămas uimită când a auzit că s-a căsătorit, pentru a treia oară, și tot cu regizoarea Alice Barb!

COMENTARII

Star News. Lux și eleganță în casa make-up artistul Familiei Regale a României

acum 18 ore

Mergem acum în casa în care luxul şi eleganţa sunt pe primul loc! Mai exact, la make-up artistul Familiei Regale a României! Locul în care s-au filmat zeci de spoturi publicitare.

Star News. Ozana Barbancea, mesaj dur de ziua ei. Iată ce a reuşit să o scoată din sărite pe artistă

acum 18 ore

Anul acesta, Ozana Barbancea şi-a făcut singură un cadou inedit de ziua ei, însă lucrurile nu au stat aşa cum a plănuit. Iată ce a reuşit să o scoată din sărite pe artistă!

Star News. Ce șanse de recuperare îi dau medicii iubitul Oanei Radu

acum 18 ore

Perioada critică pentru iubitul Oanei Radu nu a trecut. Artista încă are putere să spere că el îşi va reveni. Din păcate, însă, medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele sale de supravieţuire şi spun că doar o minune l-ar mai putea salva. Au trecut deja opt zile de când s-a...

Ce a declarat Ioana Filimon în faţa poliţiştilor din Turcia

acum 22 ore

"Vreau să precizez că nu sunt ţinută cu forţa lângă iubitul meu. Şi, în plus, nu a abuzat de mine. Afirmaţiile familiei mele nu sunt fondate. Aş dori, de asemenea, să prezint fotografii pe care le-am postat pe contul meu de Instagram alături de iubitul meu pentru a fi adăugate în...

Primele declaraţii ale miliardarului turc, acuzat că a sechestrat-o pe Ioana Filimon!

acum 23 ore

Potrivit bărbatului, totul a pornit de la o neînţelegere, generată de faptul că Ioana nu răspundea la telefon. Astfel s-a ajuns și la acuzațiile de sechestrare despre care afaceristul spune că ar fi doar un mod de a se răzbuna pe el pentru faptul că acesta a vrut să încheie relația.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »