LUNI, 15 OCTOMBRIE 2018

Vești bune pentru Dorian Popa, după operația la picior

Dorian Popa face ce face şi ajunge pe mâna medicilor. De data aceasta, cântăreţul a fost la control după ce în urmă cu 3 săptămâni a fost operat la picior. Artistul a primit veşti bune, ba chiar şi-a reluat activităţile de zi cu zi.

COMENTARII

Star News. Anamaria Prodan, genți de un milion de euro

acum 7 ore

Zicala "Haina îl face pe om" e literă de lege, pentru Anamaria Prodan. Vedeta nu se uită la bani, când vrea să-și cumpere cele mai noi haine și accesorii de lux. Drept dovadă, a băgat o sumă cu 6 zerouri numai în genţi de firmă! Are o colecţie impresionantă, care valorează o...

Star News. Cum arată Ruby înainte să devină celebră

acum 7 ore

Azi, este una dintre cele mai râvnite artiste de la noi, cu un trup de invidiat și cu forme care ar înnebuni orice bărbat, dar câți dintre voi vă aduceți aminte cum arăta Ruby, înainte de a deveni celebră și clar, înainte de a apela la estetician?

Gabi Bădălău, prima reacţie după declaraţiile Claudiei Pătrăşcanu!

acum 7 ore

Gabi Bădălău, prima reacţie după declaraţiile Claudiei Pătrăşcanu! Îi pare rău că s-a despărţit de mama copiilor lui? Priviți cum îi răspunde milionarul femeii care a plecat cu Poliţia, din casa lui!

Unde a dispărut Alina Laufer, regina operaţiilor estetice

acum 11 ore

Unde a dispărut regina operatiilor estetice! A fost măritată cu un celebru artist de la noi, de care a divorţat rapid! Acum se iubeşte cu un cunoscut afacerist şi a ales să plece din România!

Lidia Buble nu vrea să facă pasul cel mare! "Dacă ar veni cu inelul, nu sunt convinsă că aş accepta"

acum 11 ore

Lidia Buble spune lucrurilor pe nume! De ce nu s-a măritat cu Răzvan Simion! De ce se teme de căsnicie! Şi de ce nu este convinsă ca vrea să facă pasul cel mare!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »