Alex și Sonia îi dau socoteală lui Tudor pentru relația lor, iar Ioan îl confruntă pe Alin

Publicat pe 11.04.2018 la 13:15 Actualizat pe 11.04.2018 la 13:17

În episodul 13 al serialului, Ana Caragea (interpretată de Cristina Ciobănașu) descoperă adevărul despre noaptea petrecută alături de Alin, iar Sonia (Michaela Prosan) și Alex (Petru Păun) sunt puși în situația de a-i da socoteală lui Tudor pentru dovezile pe care el le-a strâns împotriva lor.

“Fructul oprit” își continuă povestea, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, cu momente pline de tensiune, iubire și dramă. În episodul 13 al serialului, Ana Caragea (interpretată de Cristina Ciobănașu) descoperă adevărul despre noaptea petrecută alături de Alin, iar Sonia (Michaela Prosan) și Alex (Petru Păun) sunt puși în situația de a-i da socoteală lui Tudor pentru dovezile pe care el le-a strâns împotriva lor.

Fericirea mea a adus nefericirea familiei?”, se întreabă Tudor.

Pozele care-i surprind împreună pe Alex și Sonia, pe care Dan Lăzărescu i le-a adus pentru a-i demonstra că soția îl înșală, mărturisirea lui Ioan în urma căreia află că vaporul părăsit a fost folosit, toate aceste lucruri îl determină pe Tudor să le urmărească telefoanele celor doi și, astfel, descoperă că ei și-au petrecut ziua împreună. Sonia și Alex sunt nevoiți să-i dea acestuia socoteală.

De ce i-ai face rău unui om, care ți-a fost tată, care te-a iubit necondiționat?”, spune Helene (Alina Chivulescu), care asistă la toată discuția.

Cele întâmplate îl vor face pe Alex să treacă printr-o serie de frământări și să se gândească serios asupra relației lui cu Sonia. “Te iubesc cum nu am iubit pe nimeni, dar este o greșeală ce facem!“, mărturisește el. Sonia nu este dispusă să renunțe la povestea lor de dragoste. “Ești al meu!”, îi spune ea. Apar și semnele de gelozie.

Plângi pentru Ana? Îți pasă de ea mai mult decât de mine!”, îi reproșează Sonia.

Tot în această seară, de la ora 20.00, în episodul 13 al serialului “Fructul oprit”, Ioan decide să-l confrunte pe Alin (Vlad Vîlciu), hotărât să-I dea o lecție pentru ce i-a făcut Anei. “Ești un gunoi de om!”, îi strigă Ioan.

Ana și Alex intervin între cei doi pentru a aplana conflictul, iar Ana profită de prilej și își confruntă fricile “Vreau să știu dacă mi-ai pus ceva în băutură!”, vrea ea să știe ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea întâlnirii cu Alin.

Telespectatorii Antenei 1 vor afla, diseară, de la ora 20.00, ce va descoperi Ana, ce se va întâmpla cu relația dintre Sonia și Alex, dar și ce decizie importantă va lua Cami (Ana Crețu)- fata oltenilor Boască, după ce toți din casă sunt convinși că ea este gravidă. Aceste secvențe, dar și multe alte momente emoționante, diseară, în “Fructul oprit”, serialul produs și regizat de Ruxandra Ion!

În articolul

Alex și Sonia îi dau socoteală lui Tudor pentru relația lor, iar Ioan îl confruntă pe Alin

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca. "Doamne, e acelaşi preţ ca în UK"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
5 semne că pielea ta este stresată. Care sunt recomandările specialiștilor
useit.ro
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu inteligență artificială
as.ro
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe săptămână. Cum afectează numărul lor nivelul colesterolului
Spynews
Rețetă de prăjitură cu mango și mere. Un desert ideal pentru weekend
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x