Aoro.ro a primit un nou nume

Publicat pe 12.10.2018 la 17:06 Actualizat pe 12.10.2018 la 17:09

Magazinul românesc online de parfumuri și cosmetice rafinate Aoro.ro și-a anunțat rebrandingul. De acum se va numi Notino.ro și va face parte din grupul Notino.

Magazinul românesc online de parfumuri și cosmetice rafinate Aoro.ro și-a anunțat rebrandingul. De acum se va numi Notino.ro și va face parte din grupul Notino.

Scopul principal al rebranding-ului este de a introduce principiile Notino către cât mai mulți clienti. Produsele de calitate, livrarea la timp, un serviciu bun și prețurile scăzute sunt calitățile distinctive ale companiei. Notino oferă asistență non-stop, consultanță de specialitate cu privire la selecția de produse și parfumuri de la Yves Saint Laurent, Hugo Boss, Davidoff, Kenzo etc. Numărul total de branduri depășește 1500.

Compania primește mai mult de 6 milioane de comenzi și vinde 18 milioane de produse pe an. În timpul unei zile, Notino servește mai mult de 2000 de clienți. În depozitul companiei sunt întotdeauna disponibile cel puțin 5 milioane de produse și un milion de cadouri.

Simplicitate și conveniență

Pentru clienți, nu se va schimba nimic odată cu rebrandingul, cu excepția adresei site-ului și a e-mailului companiei. Informațiile asociate conturilor vor fi transferate în mod corespunzător. Utilizatorii nu vor trebui să facă nimic pentru a avea acces la istoricul comenzilor lor.

Parfumuri rafinate la prețuri accesibile reprezintă principalul avantaj al companiei Notino. O companie mare își prezintă filosofia în fața clienților din întreaga lume. Nu există nimic mai plictisitor decât recrearea conturilor, setarea lor și reconstituirea istoricului vizitelor. Rebrandingul nu va provoca astfel de probleme. Cumpărăturile vor deveni și mai ușoare pentru clienți.

Perfecțiunea ca stil de viață

Misiunea principală a lui Notino este de a aduce clienților cele mai bune branduri de cosmetice și parfumuri. Compania operează în 22 de țări și oferă servicii de calitate. Consultanții cu experiență, o gamă largă de produse și livrarea rapidă sunt avantajele principale ale Notino.

În Europa, Notino activează de mai bine de 10 ani. În acest timp, compania a oferit în mod constant clienților săi reduceri și și-a extins gama de produse. Notino returnează banii în cazul în care cumpărătorul primește un produs care este substandard. Puteți să returnați produsele în termen de 90 de zile.

Pentru grup, reputația este mult mai importantă decât profiturile pe termen scurt. De aceea, compania vinde numai parfumuri și produse cosmetice originale. Cooperarea strânsă cu distribuitorii nu permite înșelarea clienților și o face lipsită de sens.

În articolul

Aoro.ro a primit un nou nume

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se „scaldă” în lux la 20 de ani
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x