Care sunt diferentele dintre un fiset si un dulap metalic?

Publicat pe 31.01.2019 la 10:24 Actualizat pe 31.01.2019 la 10:28

Desi se aseamana foarte mult, poti opta fie pentru un dulap metalic, fie pentru un fiset, in functie de preferintele sau nevoile afacerii tale.

Fisetul si dulapul metalic sunt piese de mobilier de birou intalnite cu precadere in aceleasi medii de activitate, potrivindu-se in situatii specifice. Astfel, cu toate ca sunt esentiale pentru organizarea si sustinerea activitatilor din companii, agentii sau institutii, ele joaca roluri diferite, precum vom vedea in articolul de mai jos. Desi se aseamana foarte mult, poti opta fie pentru un dulap metalic, fie pentru un fiset, in functie de preferintele sau nevoile afacerii tale.

Astfel, iata care sunt situatiile potrivite fiecarei piese de mobilier in parte:

Fisetul metalic - Se recomanda pentru a depozita si arhiva diverse documente importante din cadrul firmei sau companiei. Fata de un dulap metalic, fisetul poate beneficia de o compartimentare specifica, ce corespunde dimensiunilor unui biblioraft. Dintre tipurile de fisete metalice, cele mai des intalnite sunt cele cu 2, 3 sau 4 rafturi, sau cu seif sau caseta. De asemenea, fisetele metalice, la fel ca dulapurile, pot avea dotari suplimentare. Astfel, daca alegi sa comanzi acest tip de mobilier de pe site-ul Viamond.ro, beneficiezi de personalizarea comenzii, avand astfel libertatea de a opta pentru fisete metalice cu polite suplimentare, sau cu sisteme de securizare extra. Din acest motiv, poti eficientiza toate procesele din cadrul companiei, aceasta beneficiind major de pe urma unei activitati bine organizate si arhivate.

Dulap metalic - Acest tip de mobilier se preteaza indeosebi pentru depozitarea si pastrarea in siguranta a echipamentelor de lucru, a instrumentelor, aparatelor si a sculelor. Cu toate acestea, un dulap metalic este potrivit si pentru organizarea dosarelor, documentelor sau actelor de mare importanta, la fel ca si in cazul unui fiset. Iata care sunt si alte intrebuintari pentru un dulap metalic:

Astfel, in concluzie, totul depinde mai degraba de preferintele si nevoile companiei tale, ambele piese de mobilier gasindu-si cu usurinta locul in orice mediu de afaceri. Alege deci un dulap metalic pentru a depozita obiecte si instrumente si un fiset metalic pentru organizarea si arhivarea actelor si documentelor importante.

Pentru a beneficia de cel mai avantajos raport calitate-pret, comanda un fiset sau un dulap metalic de pe site-ul Viamond.ro si profita de reducerile majore! Avand o experienta de peste 25 de ani ca furnizor de produse de papetarie si birotica, Viamond iti pune la dispozitie o gama selecta de piese de mobilier, realizate din tabla de otel de cea mai buna calitate. Intra pe site si poti beneficia de sfaturile expertilor in domeniu, care sunt gata oricand sa te ajute!

În articolul

Care sunt diferentele dintre un fiset si un dulap metalic?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a venit tocmai din India pentru a vedea cum se petrece Paştele românesc. Reacţia ei când a ajuns pe Transalpina: "Suntem norocoşi"
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Cât de frumoasă este sora lui Alexandru Chipciu. Bianca întoarce toate privirile şi are o relaţie strânsă cu fratele ei
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x