Cinci semne CLARE că eşti vizitat de îngerul tău păzitor

Publicat pe 07.04.2016 la 12:45 Actualizat pe 07.04.2016 la 15:15

Îngerii păzitori ne atrag întotdeauna atenţia la semne şi ne lasă mereu indicii pentru a ne îndrepta în direcţia bună. Deşi la început aceste semne pot părea mici, odată ce sunt recunoscute şi apreciate, ele pot creşte în intensitate şi frecvenţă.

littlethings.com

Îngerii păzitori ne atrag întotdeauna atenţia la semne şi ne lasă mereu indicii pentru a ne îndrepta în direcţia bună. Deşi la început aceste semne pot părea mici, odată ce sunt recunoscute şi apreciate, ele pot creşte în intensitate şi frecvenţă.

Penele

Găsirea penelor în jurul tău este unul dintre cele mai comune semne ale prezenţei îngerilor în calea ta. Atunci când găseşti pene albe, chiar şi într-un loc unde nu sunt prezente păsări albe, să fii sigur că sunt de la îngerii tăi păzitori.

Arome fantastice

Ţi s-a întâmplat vreodată să fii într-o casă pustie şi ai simţit un miros plăcut, deşi totul arată dezolant? Îngerii se pot manifesta şi prin arome interesante, diferite de parfumurile florilor pe care le cunoşti.

Curcubeul

Acesta este un simbol comun al iubirii Divine. O sferă în culorile curcubeului observată în jurul lunii, un curcubeu dublu sau unul care apare atunci când nici măcar nu a plouat sunt semne spectaculoase de la îngeri, care ne asigură că sunt alături de noi.

Vise

Cele mai multe semne pe care le primesc oamenii de la îngeri se manifestă prin intermediul viselor. Îngerii capătă chipul persoanelor dragi pentru ca mesajul lor să îţi intre rapid în subconştient.

Schimbări bruşte de temperatură

Atunci când îngerii se află în preajma ta poţi experimenta o schimbare a temperaturii, ceea ce reprezintă încă o confirmare minunată a faptului că ei veghează asupra ta. Acest fenomen apare pentru că modul în care vibrează îngerii poate încetini sau accelera moleculele din aer, rezultatul fiind schimbarea confortului termic.

În articolul

Cinci semne CLARE că eşti vizitat de îngerul tău păzitor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x