Claudiu Istodor joacă în serialul „Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion

Publicat pe 27.05.2019 la 10:23 Actualizat pe 05.06.2019 la 17:28

Cu o vastă experiență de 35 de ani în această meserie, jucând atât pe marile ecrane, cât și pe scena teatrului, Claudiu Istodor se alătură echipei formate de Ruxandra Ion pentru noua sa producție.

Claudiu Istodor face parte din distribuția serialului „Sacrificiul”, noul proiect produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1, care fi difuzat în aceastã toamnã. Cu o vastă experiență de 35 de ani în această meserie, jucând atât pe marile ecrane, cât și pe scena teatrului, Claudiu Istodor se alătură echipei formate de Ruxandra Ion pentru noua sa producție.

Am primit propunerea de a juca în serialul «Sacrificiul» cu mare interes. Am stat și m-am gândit dacă sunt în stare să fac asta, am pus în cumpănă faptul că eram într-o perioadă destul de încărcată, având o premieră foarte grea la teatru, dar care a trecut cu bine. În ceea ce privește personajul căruia îi voi da viață, lecturile la care am participat alături de echipă și de Ruxandra Ion pentru noul proiect m-au mai lămurit. Este vorba de un inginer care s-a îmbogățit prin diverse mijloace pe care le veți descoperi pe parcurs, e un bărbat care are o familie și o a doua secretă. De la asta i se trag anumite nenorociri, lucru care nu poate fi decât ceva interesant și palpitant pentru poveste”, spune Claudiu Istodor despre personajul pe care îl va juca.

Ruxandra Ion este de-a dreptul fericită pentru că va avea în producția sa un mare actor:

„Claudiu Istodor oferă o mare greutate producției care va ieși pe micile ecrane în această toamnă. Nu pot decât să mă declar încântată de Claudiu, pentru că este un mare actor, iar personajul lui cu siguranță nu numai că va cuceri, ci va avea şi o poveste captivantă care merită descoperită”, a mărturisit Ruxandra Ion.

Sacrificiul este numele noului proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1. Serialul, ce urmează a fi difuzat în toamna acestui an, este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi.

În articolul

Claudiu Istodor joacă în serialul „Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x