Eminem, AVERTISMENT dur pentru Donald Trump: "Voi face ca întregul lui brand să se scufunde”

Publicat pe 04.02.2017 la 14:19 Actualizat pe 04.02.2017 la 14:25

Rapperul îl taxează dur pe noul presedinte al Americii!

hepta.ro

Eminem a lansat recent o piesă, ale cărei versuri îi sunt destinate lui Donald Trump. Rapperul îl taxează dur pe noul președinte al Americii, promițându-i că va face în așa fel încât ”întregul lui brand să se scufunde”.

Rapperul Eminem l-a criticat virulent pe Donald Trump într-un nou cântec, ale cărui versuri nu sunt lipsite de vulgarităţi, intitulat ”No Favors”, ce a fost inclus pe albumul ”I Decided” al colegului său de breaslă Big Sean, lansat vineri.

În acea piesă, Eminem i-a adresat un avertisment dur preşedintelui american, spunând că va acţiona în aşa manieră încât ”întregul lui brand să se scufunde”, informează CNN.

Sunt anti, niciun guvern nu se poate pune cu trupele de comando/ Omul tău nu vrea aşa ceva, Trump e o târfă/ Voi face ca întregul lui brand să se scufunde”, spune Eminem în versurile acestui single, care abordează o serie de chestiuni ce au generat controverse uriaşe în societatea americană, precum brutalitatea poliţiei, criza apei potabile din oraşul Flint şi rasismul din America.

Single-ul ”No Favors” al rapperului Eminem se înscrie într-o serie de acţiuni demarate de mai mulţi activişti şi artişti din comunitatea hip-hop, care se pregătesc să ducă o luptă susţinută împotriva administraţiei Trump, inclusiv a senatorului Jeff Sessions, despre care mai multe voci din Statele Unite afirmă că va distruge reforma din sistemul de justiţie dacă va fi confirmat în funcţia de Procuror General al Statelor Unite.

Până la ora transmiterii acestor informaţii, Casa Albă nu a răspuns solicitării formulate de CNN de a transmite un punct de vedere în această chestiune.

Rapperul Eminem, care nu este deloc străin de discursurile politice, l-a criticat foarte dur pe Donald Trump şi în octombrie 2016, în ”Campaign Speech” - un fragment de opt minute de freestyle, plin de pasiune, în care muzicianul îşi împărtăşeşte convingerile politice şi părerile despre campania prezidenţială din 2016, criticându-i virulent pe susţinătorii politicianului republican.

Ar trebui să vă fie frică de acest candidat afurisit/ Voi spuneţi Trump, dar nu pupaţi un fund ca o marionetă/ Pentru că el îşi finanţează campania cu banii lui şi pentru că asta e ceea ce vă doriţi/ E o persoană periculoasă şi incontrolabilă, necioplită, cu mâna pe buton/ Care nu va trebui să răspundă în faţa nimănui”, a spus Eminem în versurile acelei piesei.

Noile critici formulate de Eminem fac parte dintr-o tendinţă mai largă care s-a manifestat în 2016, când muzicienii din industria hip-hop au început să îl atace pe Donald Trump, după aproape trei decenii în care au idolatrizat în sute de cântece bogăţia şi puterea magnatului american.

Născut pe 17 octombrie 1972, Marshall Bruce Mathers III - cunoscut sub numele Eminem - şi-a început cariera în 1987. Este primul artist rap care a câştigat un premiu Oscar. Acesta a fost distins, în 2002, cu trofeul Academiei de film americane pentru piesa ”Lose Yourself”, la categoria ”cel mai bun cântec original”. În plus, Eminem a fost recompensat cu şapte premii Grammy.

A lansat opt albume de studio: ”Infinite” (1996), ”The Slim Shady” (1999), ”The Marshall Mathers” (2000), ”The Eminem Show” (2002), ”Encore” (2004), ”Relapse” (2009), ”Recovery” (2010) şi ”The Marshall Mathers 2” (2013).

Eminem a colaborat cu nume importante ale industriei muzicale, precum Dr. Dre, Dido, 50 Cent, Lil Wayne, Rihanna şi Snoop Dog.

În articolul

Eminem, AVERTISMENT dur pentru Donald Trump: "Voi face ca întregul lui brand să se scufunde”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 mai 2024. Gemenii vor avea discuții cu partenerul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un şef al Poliţiei de Frontieră Galaţi ar fi implicat într-un scandal sexual cu o fată de 13 ani. Incidentul, descoperit de un localnic după ce a văzut mesajele primite de copilă
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
Cel mai bun plan de alimentație sănătoasă de 7 zile, creat de dieteticieni. De ce îl recomandă specialiștii
useit.ro
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu inteligență artificială
as.ro
Vedeta căreia Ion Ţiriac i-a luat un inel cu diamante! Ce a putut spune miliardarul a lăsat mască o altă femeie celebră
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe săptămână. Cum afectează numărul lor nivelul colesterolului
Spynews
Tânără de 21 de ani, ucisă cu sânge rece de iubit, în Sibiu. Bărbatul a fost orbit de furie
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x