FOTO: Are un trup de ZEIȚĂ! La 46 de ani, Naomi Campbell a pozat SEXY în lenjerie intimă

Publicat pe 25.08.2016 la 10:07 Actualizat pe 25.08.2016 la 10:21

Nu mai este demult o adolescentă, dar arată ca și când ar fi! Timpul nu îi este dușman, ci prieten! La 46 de ani, Naomi Campbell demonstrează că își merită din plin titulatura de top-model, dovadă fiind și ultimul shooting realizat în lenjerie intimă.

hepta.ro

Nu mai este demult o adolescentă, dar arată ca și când ar fi! Timpul nu îi este dușman, ci prieten! La 46 de ani, Naomi Campbell demonstrează că își merită din plin titulatura de top-model, dovadă fiind și ultimul shooting realizat în lenjerie intimă.

Are un trup de zeiță! Cu siguranță, vei spune și tu asta, după ce vei vedea ultima fotografie, în care Naomi Campbell apare sumar îmbrăcată.

În vârstă de 46 de ani, top-modelul britanic promovează o colecţie de lenjerie intimă, într-o campanie publicitară realizată de fotograful Mario Testino, informează dailymail.co.uk.

Celebrul model, care are în spate o experienţă de peste trei decenii în industria modei, prezintă prin această campanie o nouă linie de lenjerie intimă creată de brandul italian Yamamay.

Vedeta britanică a publicat pe Instagram şi câteva înregistrări video din culisele filmărilor de la clipul promoţional.

Naomi Campbell s-a asociat pentru prima dată cu compania Yamamay în noiembrie 2016 pentru a lansa o ediţie limitată a colecţiei de lenjerie intimă, denumită ”IamNaomiCampbell”, pe care celebrul model a creat-o şi a lansat-o cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Ea a pozat şi în campania care a promovat acea linie vestimentară, iar fotografiile au fost realizate tot de Mario Testino.

Naomi Campbell, născută pe 22 mai 1970, este unul dintre cele mai cunoscute top-modele din lume, care a făcut parte, alături de Cindy Crawford, Linda Evangelista, Claudia Schiffer şi Christy Turlington, din grupul ”super-manechinelor” care au dominat industria modei în anii 1990.

În 1988, Naomi Campbell a devenit primul top-model de culoare care a pozat pe coperta revistei Time şi, apoi, pentru ediţia franceză şi cea britanică a revistei Vogue. De atunci, Naomi Campbell a apărut pe copertele principalelor reviste de modă şi a defilat pentru toate marile case de modă din lume.

În articolul

FOTO: Are un trup de ZEIȚĂ! La 46 de ani, Naomi Campbell a pozat SEXY în lenjerie intimă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un turist străin dezvăluie ce l-a dezamăgit în staţiunea Mamaia. Litoralul a fost cu cel puţin 30% mai gol faţă de anul trecut
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x