Galuşte slovăceşti

Publicat pe 02.05.2012 la 13:05

Ingrediente:

făină
sare
apă
drojdie
galbenuş de ou
untură
nuci mărunţite
zahăr
mac


Mod de preparare:

Pentru aluat, avem nevoie de făină, apă, drojdie, un gălbenuş, sare şi untură.
Toate aceste ingredient se adaugă într-un vas şi se frământă până se face un aluat potrivit.
Se întinde foaia, se fac forme cu paharul şi se lasă câteva minute la dospit.
După aceea, ungem tava specială pentru găluşte cu untura, le punem una lângă alta, le ungem pe deasupra cu untură şi adăugăm apă cât să le acopere.
Se lasă la fiert iar după ce miroase a prăjit, le scoatem.
Le ungem din nou cu untură şi le tăvălim prin nucă şi mac.

În articolul

Galuşte slovăceşti

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 14 mai 2024. Peștii se simt iubiți și apreciați de cei din jurul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Supărat că Poliţia i-a găsit mai multe defecţiuni la maşină, un şofer din Neamţ şi-a distrus singur autovehiculul: "Dacă nu e bună, o fac eu să nu fie bună"
a1.ro
Rezultate Loto azi, 12 mai 2024. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
HelloTaste.ro
Prăjitură cu mousse de căpșuni și glazură de ciocolată
Catine
Ce este „decalajul de odihnă” și cum se manifestă în cazul femeilor. Care sunt sfaturile specialiștilor cu privire la acest concept
useit.ro
Pericolul care se ascunde în mașini, potrivit experților. 99% dintre vehicule sunt afectate
as.ro
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală! Cu ce se ocupă tânăra
MediCOOL
Obiceiul pe care trebuie să-l eviți dacă ai prediabet. Metoda simplă prin care poți ține glicemia sub control
Spynews
Cu ce se ocupă Adina Miuleasa de la Mireasa, sezonul 6. Fosta concurentă este virală pe TikTok și a plecat într-o vacanță de vis / FOTO
DeParinti
Cele mai bune alimente pentru sarcină
MediCOOL
Alimente pentru sănătatea prostatei. Ce impact pot avea asupra organismului
HelloTaste
Dulceață de rubarbă. Rețetă simplă, fără arome adăugate
x