Halva

Publicat pe 26.03.2012 la 17:53 Actualizat pe 26.03.2012 la 18:11

Ingrediente:

4 pahare apă

1 pahar ulei

3 pahare zahăr

1 pahar gris

2 batoane scorţişoară

coaja de la o lămâie

nuci pisate

alune pisate

Mod de preparare:

Apa se amestecă cu zahărul, se adaugă scorţişoara şi coaja de lămâie şi se pun la fiert.

Uleiul se pune la încins.

Se adaugă grişul şi totul se stinge cu siropul, apoi se lasă să fiarbă până capătă consistenţa unei mămăligi.

Se pune într-un vas.

Se adaugă nucille si alunele, se amestecă şi se lasă la răcit.

În articolul

Halva

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 mai 2024. Berbecii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
a1.ro
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
HelloTaste.ro
Churros cu sos de ciocolată. Rețetă de gogoși spaniole
Catine
Cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie. Nativii cu care au compatibilitate perfectă
useit.ro
O „furtună geomagnetică severă” ar putea afecta rețelele de telefonie mobilă și Internetul. E prima dată în ultimii 20 de ani când se întâmpla așa ceva
as.ro
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
MediCOOL
Surse vegetale de calciu. Beneficiile pe care le pot aduce alimentației
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
8 sfaturi care te ajută să rămâi mai repede gravidă
MediCOOL
Alimente pentru sănătatea colonului. Cum pot sprijini funcțiile sistemului digestiv
HelloTaste
Budincă cu șuncă și legume. Rețeta simplă și rapidă
x