Horoscopul zilei. Mare atenţie pentru nativii zodiei RAC

Publicat pe 07.04.2016 la 08:52 Actualizat pe 07.04.2016 la 09:11

Specialiştii au realizat previziunile astrale pentru 7 aprilie. Va fi o zi bună pentru unii nativi, însă una cu răsturnări de situaţie pentru cei născuţi în zodia rac. Află din materialul de mai jos cum îţi va merge în cursul acestei zile.

a1.ro

Specialiştii au realizat previziunile astrale pentru 7 aprilie. Va fi o zi bună pentru unii nativi, însă una cu răsturnări de situaţie pentru cei născuţi în zodia rac. Află din materialul de mai jos cum îţi va merge în cursul acestei zile.

Berbec (21 Mar-20 Apr)
Zi memorabilă pentru tine, întrucât se formează aspectul de Luna nouă în Semnul tău zodiacal, oferindu-ți șanse minunate de schimbare pe toate planurile vieții. Rezervă-ți această zi doar pentru tine și treburile tale personale. Revizuieste-ți felul în care relaţionezi cu ceilalți și felul în care te raportezi la evenimentele cotidiene. Distrează-te, răsfață-te și colindă locurile preferate!

Taur (20 Apr-20 Mai)
Sunt momente bune pentru relaxare, discreție și discuții tăinuite cu cineva drag și de încredere. Pentru că în Semnul zodiacal al Berbecului se construiește aspectul de Luna nouă sunt posibile stări de spirit fluctuante, oboseală accentuată și chiar accentuarea unor probleme de sănătate. Evită activitățile solicitante, spațiile aglomerate, consultațiile și analizele medicale!

Gemeni (22 Mai-21 Iun)

Sunt șanse să reîntâlnești prieteni vechi sau să afli informații deosebite privitoare la activitatea unora care, undeva, cândva ți-au fost apropiați. În Semnul zodiacal al Berbecului se formează aspectul de Luna nouă, deschizându-ți culoare noi de relaționare cu prieteni vechi și noi. Pe de altă parte îți vei reconfigura sistemul, valorile după care vei lega de acum încolo relații noi.

Rac (22 Iun-22 Iul)
Înnoiri în zonă socio-profesională anunța contextul astral de astăzi. În Semnul zodiacal al Berbecului se construiește aspectul de Luna nouă, lucru care poate aduce răsturnări de situație la serviciu sau în relațiile cu șefii, cu persoanale importante din cadrul unor instituții oficiale. Se vor reconfigura multe detalii la serviciu, astfel că bine ar fi să fii deschis și adaptabil.

Leu (23 Iul-22 Aug)
Ai idei strălucitoare, vorbești bine, iar ceilalți vor fi fascinați de sistemul valorilor morale și spirituale pe care le expui astăzi. Ești sprijinit în acest sens de formarea aspectului de Luna nouă în Semnul Zodiacal al Berbecului. Planificarea unor călătorii îndepărtate, a unor programe de instruire și documentare, a unor activități culturale au șanse mari de materializare și succes.

Fecioară (23 Aug-21 Sep)
Se deschid noi posibilități de câștig de la și prin alții, lucru marcat astăzi de construirea aspectului de Luna nouă în Semnul Berbecului. Pe lângă preocupările vizavi de achitarea cheltuielilor cotidiene și a facturilor, apar și intenții serioase privitoare la investițiile pe termen lung. Deocamdată gândește-te pe îndelete, dar sfătuiește-te și cu alții experimentați în finanțe.

Citeşte tot materialul aici!

În articolul

Horoscopul zilei. Mare atenţie pentru nativii zodiei RAC

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x