Iepure cu legume

Publicat pe 02.05.2012 la 13:08

Ingrediente:

iepure
morcovi
cartofi
mazăre
ceapă
ardei gras
slănină
usturoi
vin alb

Mod de preparare:

Iepurele se tranşează şi se pune la fiert în apă cu ulei sau unsoare şi condimente. Se lasă la fiert până ce apa scade şi carnea se prăjeşte uşor în grăsimea proprie.
Legumele se curăţă, se toacă şi se pun la călit .
Se adaugă şi puţină apă şi se lasă la fiert până se înmoaie foarte puţin.
Legumele se aşează într-o tavă de lut iar deasupra se aranjează şi bucăţile de iepure rumenite.
Se adaugă un pahar de vin alb sec şi tava se bagă la cuptor pentru 20-30 de minute.

În articolul

Iepure cu legume

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 13 mai 2024. Balațele trebuie să-și găsească echilibrul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Detalii neştiute despre Metrorex. Cum funcţionează metrourile şi ce incidente au întâlnit, de-a lungul timpului, angajaţii: "Responsabilitatea este foarte mare"
a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni
HelloTaste.ro
Rulouri cu cremă de mascarpone și frișcă. Rețetă simplă și rapidă
Catine
Zodii ambițioase în carieră. Nativii care își doresc să atingă succesul
useit.ro
Cât de fierbinte e Soarele. Experții au dezvăluit temperatura fantastică la care poate ajunge
as.ro
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani: „Nu aș mai face la fel niciodată!”
MediCOOL
Alimente vegetale bogate în fosfor. De ce e indicat să le adaugi în alimentație
Spynews
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
DeParinti
Zborul cu un bebeluș: ce trebuie să știi înainte de a pleca
MediCOOL
Cât de periculos este excesul de vitamina D. Ce se poate întâmpla dacă iei doze mari
HelloTaste
Prăjitură cu căpșuni și fistic. Rețeta unui desert de nerefuzat
x