Îți era dor de Ellie White? Artista a lansat un nou clip. Ce bărbat celebru apare alături de ea

Publicat pe 02.11.2016 la 17:47 Actualizat pe 02.11.2016 la 17:58

Ellie White a lansat videoclipul noii sale piese, “Mintea Mea”.

Ellie White a lansat, miercuri, videoclipul noii sale piese, “Mintea Mea”. Artista își surprinde fanii cu un nou look și cu un clip impresionant filmat într-un conac boeresc cu istorie, situat pe domeniul Manasia din județul Ialomița, o clădire în stil Art Nouveau ridicată în secolul al XIX-lea.

Ellie apare în ipostaze romantice, cântând despre dragostea încercată de trecerea timpului pe care o împărtășește cu personajul interpretat de Denis Ștefan, actorul, cunoscut prin rolurile din telenovelele românești, făcându-și apariția pe un câl negru, simbol al nonconformismului masculin și al dorinței de independența.



Piesa vorbește despre iubirea sinceră și pură a tinerilor și sentimentele dureroase pe care le cauzează o despărțire. Artista interpretează rolul feței care trece prin această experiență, iar actorul Denis Ștefan rolul iubitului sau distant și rece, impasibil în față sentimentelor acesteia.

“’Mintea mea’ vorbește despre acele momente din viață fiecăruia dintre noi când dorim să judecăm la rece situațiile cu care ne confruntăm, însă intervine aspectul sentimental, când inima dictează și ne influențează deciziile. Iubim, ne despărțim, vrem să uităm, dar nu reușim ușor pentru că amintirile și sentimentele păr mult mai puternice”, declară Ellie White.

Artista se declară impresionantă de colaborarea cu Denis Ștefan. “Suntem amândoi pasionați de echitație. Eu am luat câteva lecții vara trecută și îmi doresc să învăț cât mai mult despre acest sport nobil”, adaugă Ellie.

Noul videoclip al lui Ellie White abundă în detalii ce simbolizează paralelă între trecut și prezent, de la mașină de epocă Nash serie 400 din 1931, până la interioarele cu mobilă și candelabre impresionante de altădată.

Piesă “Mintea mea” este compusă de Sandri Biro din echipă Famous Production, iar videoclipul este regizat de Alex Ceaușu.

Ellie White este una din cele mai cunoscute artiste din România, ce are la activ hituri cunoscute precum “Sete de noi”, “Ziua Mea”, “Power of Love” sau “Nu te mai caut”.

Vezi, mai jos, noul videoclip!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

Îți era dor de Ellie White? Artista a lansat un nou clip. Ce bărbat celebru apare alături de ea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x