INEDIT: Ţipetele lui Tom Cruise au devenit ton de apel pentru smartphone-uri

Publicat pe 31.12.2016 la 00:11 Actualizat pe 31.12.2016 la 00:20

Fanii au recurs la un gest mai putin obisnuit.

hepta.ro

Ţipetele pe care actorul american Tom Cruise le-a scos în timpul filmărilor de la cel mai recent remake al filmului ”Mumia” au devenit virale pe internet şi au fost transformate de un internaut într-un ton de apel pentru smartphone-uri.

Primul trailer realizat de Universal Pictures pentru proiecţiile acestui film în cinematografele IMAX a omis un detaliu crucial - efectele de sunet.

Acel clip a fost încărcat pe internet fără unele dintre setările sale audio, incluzând gemetele şi ţipetele protagoniştilor filmului, Tom Cruise şi Annabelle Wallis, informează BBC.

Ţipătele au devenit virale şi au fost transformate apoi într-un ton de apel (ringtone) pentru telefoanele mobile, potrivit site-ului The Daily Dot.

După ce reprezentanţii IMAX şi Universal Pictures au remarcat acea eroare, trailerul a fost scos de pe YouTube, dar nu înainte ca unii internauţi să îl descarce în computerele lor.

Ţipetele lui Tom Cruise, care ar fi trebuit să se piardă în zgomotele făcute de avioane, explozii şi focuri de armă, pot fi auzite în acel trailer, alături de gemete şi respiraţii gâfâite.

După aceea, editorul video Chris Person a eliminat muzica din trailer şi a ”readus la viaţă” ţipătele starului american într-un videoclip pe care l-a publicat pe Twitter.

Clipul în cauză are deja propria pagină pe platforma online Reddit şi poate fi descărcat de pe serviciul de partajare de fişiere Dropbox sub forma unui ringtone cu o durată de cinci secunde, intitulat ”Tom Yell” (”Ţipătul lui Tom”).

Nu se întâmplă prea des ca o înregistrare audio de la Hollywood să fie publicată fără să fie prelucrată, mai ales atunci când ea provine chiar de la distribuitorul oficial al peliculei în cauză.

Un fan a mers până într-acolo încât a înlocuit celebrul ”ţipăt Wilhelm” - un efect sonor utilizat în numeroase filme şi jocuri video, creat iniţial pentru coloana sonoră a filmului ”Distant Drums” din 1951 - cu ţipătul lui Tom Cruise în cadrul unei compilaţii.

Remake-ul filmului ”The Mummy”, regizat de Alex Kurtzman, va avea premiera pe marile ecrane din America de Nord pe 9 iunie 2017.

Tom Cruise, născut pe 3 iulie 1962, este actor, producător şi regizor american. După ce a interpretat câteva roluri secundare, a jucat primul rol principal important în drama cu accente comice ”Risky Business”, în 1983. A devenit celebru după rolul principal din ”Top Gun” (1986), care l-a transformat într-un star internaţional. De atunci, actorul american a jucat în multe filme de succes, precum ”Rain Man”, ”Născut pe 4 iulie/ Born on the Fourth of July”, ”Oameni de onoare/ A Few Good Men”, ”Interviu cu un vampir: Cronicile Vampirilor”, ”Jerry Maguire” şi cele cinci lungmetraje din seria ”Misiune: Imposibilă”. A fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar şi de şapte ori la Globul de Aur - câştigând acest trofeu de trei ori.

În articolul

INEDIT: Ţipetele lui Tom Cruise au devenit ton de apel pentru smartphone-uri

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x