IQOS cucerește America: dispozitivul va fi comercializat și în Statele Unite

Publicat pe 08.05.2019 la 14:19 Actualizat pe 08.05.2019 la 14:22

FDA a considerat că autorizarea acestor produse pentru piața Statelor Unite este adecvată protejării sănătății publice, deoarece, pe lângă alte argumente asociate autorizării, produsele generează mai puține substanțe toxice sau niveluri mai mici ale acestora, comparativ cu țigările.

Philip Morris International a primit undă verde din partea Administrației de Alimente și Medicamente (FDA) să lanseze pe piața din Statele Unite ale Americii dispozitivul IQOS. Avizele au venit după doi ani de evaluări minuțioase. FDA a considerat că autorizarea acestor produse pentru piața Statelor Unite este adecvată protejării sănătății publice, deoarece, pe lângă alte argumente asociate autorizării, produsele generează mai puține substanțe toxice sau niveluri mai mici ale acestora, comparativ cu țigările.

Andre Calantzopoulos, Chief Executive Officer al Philip Morris International, s-a arătat încântat de intrarea pe piața din SUA. ,,Decizia FDA de a aproba comercializarea IQOS în Statele Unite este un pas important pentru cei aproape 40 de milioane de fumători americani. Unii se vor lăsa de fumat, dar cei mai mulți vor continua să fumeze. Pentru aceștia, IQOS oferă o alternativă fără fum continuării fumatului. În doar doi ani, 7,3 milioane de oameni din întreaga lume au abandonat țigările și au trecut la utilizarea exclusivă a IQOS. Decizia FDA pune la dispoziția fumătorilor americani această opțiune. Suntem hotărâți să înlocuim țigările cu alternative fără fum, care combină tehnologia avansată cu validări științifice solide’’, a spus Calantzopoulos.

De altfel, obiectivul Phillip Morris International este de a înlocui în următorii ani în totalitate fumatul cu folosirea IQOS. Compania a lansat inițiativa Anul UNSMOKE, care este un îndemn pentru toată lumea de a crea un viitor mai bun, fără fum. Acesta este doar primul pas din cadrul campaniei Unsmoke Your World, prin care compania vrea să transmită mesajul că fumatul nu este sănătos, iar dacă îți este greu să renunți, ar trebui măcar să te gândești la o schimbare, care să te afecteze mai puțin.

Sursa foto: shutterstock.com

În articolul

IQOS cucerește America: dispozitivul va fi comercializat și în Statele Unite

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x