January Jones nu se oprește în a ne surprinde! Vezi pentru ce modele de pantofi optează vedeta

Publicat pe 11.08.2016 la 11:53 Actualizat pe 12.08.2016 la 14:42

Sunt aproape la fel de multe modele de pantofi câte tipuri de femei pe lume. Ceea ce nu se poate nega este faptul că pantofii pentru sexul frumos sunt una dintre armele noastre feminine.

Sunt aproape la fel de multe modele de pantofi câte tipuri de femei pe lume. Ceea ce nu se poate nega este faptul că pantofii pentru sexul frumos sunt una dintre armele noastre feminine. Ce femeie nu este obsedată să colecționeze super pantofi? Iar dacă mai găsim și pantofi ieftini, atunci ne înscriem pe direcția perfectă.

Celebritățile nu fac excepție – din contră, ele sunt, de asemenea, fanele pantofilor.
Să alegi cel mai bun pantof sau sanda este dificil și mai ales în timpul verii. Cum celebritățile sunt sigure și foarte clare, am ales cei mai buni pantofi ai vedetelor dintr-o largă gamă de modele:

Kristen Stewart impresionează ca întotdeauna, în special, cu pantofii pe care îi asortează de fiecare dată cu ținutele ei formidabile. Ea este surprinsă într-o rochie neagră extravagantă ce o completează cu o pereche de pantofi ca din catifea. Pantofii stiletto vor ramane in tendinte, oferind mereu un plus de eleganta tinutei tale. Noi am găsit o pereche de pantofi negri cu toc subțire la un preț accesibil, chiar dacă nu ai un buget de vedetă.

Nici Penelope Cruz nu este mai prejos. Vedeta adoră modelul pantofilor albi decupați și accesorizați. Sunt la modă și dă o notă de eleganță. Noi am găsit online un model asemănător de pantofi albi pe care îi vei adora.

January Jones nu se oprește în a ne surprinde cu ținutele ei deosebite. Faimoasa iese în evidență cu sandalele ei extravagante, accesorizate cu nenumărate perle și șnurul argintiu ce îi pun în evidență piciorul.

În articolul

January Jones nu se oprește în a ne surprinde! Vezi pentru ce modele de pantofi optează vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a venit tocmai din India pentru a vedea cum se petrece Paştele românesc. Reacţia ei când a ajuns pe Transalpina: "Suntem norocoşi"
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Cât de frumoasă este sora lui Alexandru Chipciu. Bianca întoarce toate privirile şi are o relaţie strânsă cu fratele ei
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x