„Harry Potter și copilul blestemat” este noua carte numai bună de dăruit celor dragi

Publicat pe 22.11.2016 la 13:50 Actualizat pe 22.11.2016 la 13:35

Anul acesta a aparut o noua carte Harry Poter. Este alegera perfecta pentru cadou, fie ca este pentru copii, fie ca este pentru cei care au crescut citind cartile

libris.ro

După o lungă pauză, magia lui Harry Potter continuă cu o nouă carte, piesă în două părți. Este vorba despre volumul „Harry Poter și copilul blestemat”. La mai puțin de două luni de la premiera piesei cu același titlu, a opta poveste Harry Potter a sosit și în România.

Șapte cărți, 450 de milioane de exemplare vândute, mii și mii de pagini de citit și nu mai puțin de opt filme care au devenit de succes și sunt printre cele mai vizionate filme premiate din istorie. Nouăsprezece ani separă lansarea primei tranșe a lui Harry Potter și apariția noului volum.Nouăsprezece ani au trecut atât în viața reală cât și pe hârtie.

Noua poveste este stabilită în urmă cu exact nouăsprezece ani după încheierea ultimei tranșe din seria "Harry Potter și Talismanele Morții". În volum sunt povestite aventurile aceluiași magician, dar care acum a devenit un angajat în Ministerul Magic și tată a trei copii. Harry întâlnește nenumărate probleme. În timp încearcă „să facă pace” cu trecutul, fiul său, Albus, se luptă cu o moștenire de familie și o faimă greu de...gestionat, lucururi pe care el nu și le-ar fi dorit. Cei doi vor avea de învățat o lecție grea...și anume că uneori, întunericul vine din cele mai neașteptate locuri.

Cartea este, poate, una dintre cele mai așteptate apariții literare ale anului, fiind scenariul piesei de teatru în două părți, jucată deja la Londra. Pe scurt, carte este un manuscris pentru o piesă de teatru, ceea ce înseamnă că descrierile sunt scurte. Volumul a avut deja succes în varianta de limba engleză și este deja în topurile best seller. Așadar, indiferent că este pentru cei mici sau cei mari, fie că este pentru copii, fie că este pentru cei care au crescut citind cărțile Harry Potter, este cadoul perfect cu care vei reuși să surprizi persoanele dragi în cel mai plăcut mod.

În articolul

„Harry Potter și copilul blestemat” este noua carte numai bună de dăruit celor dragi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x