Pepe, Sore şi Nicoleta Nucă se bat în versuri la "Zaza Sing"! Cine crezi că va învinge?

Publicat pe 11.04.2017 la 14:35 Actualizat pe 11.04.2017 la 14:41

Astazi, de la 20.30, pe Antena 1.

Pepe, Sore și Nicoleta Nucă vin miercuri, 12 aprilie, de la 20.30, la „Zaza Sing” pentru a arăta că nu se pricep doar la cântat, ci și la reținut versuri. Cât de bine se vor descurca vedetele invitate în show-ul de la Antena 1 și cât de mult îi vor ajuta sau, dimpotrivă, îi vor încurca pe concurenți, rămâne de văzut!

Printre cei șase concurenți dornici să demonstreze că niciun vers nu le este străin se numără și doi frați care-și încearcă norocul la „Zaza Sing”, în speranța că, deși nu vor cânta perfect, o vor face corect. Dacă melodia „Radu mami, Radule”, le va da de furcă fraților Stancu, telespectatorii Antena 1 vor vedea miercuri seara, în cea de-a doua ediție a emisiunii și tot atunci vor auzi de mai multe ori la rând melodia „Nu te enerva” a Corinei Chiriac, care-i pune în dificultate pe unii dintre concurenți. Liviu Vârciu va încerca și el să nu se enerveze pe partenerul său de prezentare, Flick, care are un fan chiar pe scena „Zaza Sing”.

Domnul Mircea se declară un mare admirator al cunoscutului DJ de la Radio ZU, supranumit și „Domnul Rimă”, și mărturisește că în afară de faptul că îi place să rețină versurile melodiilor, el însuși compune rime. Așa se face că pentru fiecare moment al emisiunii, concurentul va avea o mică poezie potrivită, cu care va destinde și mai mult atmosfera. Și pentru că Flick și concurentul par să aibă mult mai multe în comun, Liviu Vârciu le propune să facă schimb de locuri, astfel că Flick vine pe scenă, în timp ce domnul Mircea se instalează în „taxi-ul” lui.

Șicanele dintre Flick și Liviu Vârciu continuă, iar în momentul în care o concurentă de 42 de ani va declara că încă își caută iubirea, Flick va comenta cu subînțeles că mai cunoaște el pe cineva. Cum îi va răspunde Liviu Vârciu și cum se va descurca Flick cu versurile melodiilor, telespectatorii Antena 1 vor vedea miercuri, 12 aprilie, când Antena 1 difuzează, începând cu ora 20.30, cea de-a doua ediție a emisiunii „Zaza Sing”.

În articolul

Pepe, Sore şi Nicoleta Nucă se bat în versuri la "Zaza Sing"! Cine crezi că va învinge?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x