Și-a deschis sufletul și a vorbit despre Prinţesa Inimilor. Harry: "Încă mi-e greu să mă gândesc la moartea mamei mele"

Publicat pe 21.12.2016 la 14:43 Actualizat pe 21.12.2016 la 15:30

Printul Harry face dezvaluiri incredibile!

hepta.ro

Prinţul Harry al Marii Britanii a dezvăluit într-un interviu recent că nu s-a împăcat cu ideea morţii mamei sale, prinţesa Diana de Wales, şi că încă îi este greu să se gândească la decesul acesteia.

Prinţul Harry avea doar 12 ani atunci când prinţesa Diana a murit într-un accident de automobil la Paris, în 1997. Prinţul britanic nu a vorbit în public despre acea tragedie, însă a acceptat să facă acest lucru într-un nou documentar produs de postul ITV, intitulat ”Prince Harry in Africa”.

Nu m-am împăcat niciodată cu adevărat cu ceea ce s-a întâmplat atunci. Există multe emoţii adânc îngropate şi nici acum nu pot să mă gândesc la acel lucru”, a spus prinţul Harry, informează contactmusic.com.

De atunci, Harry a călcat pe urmele mamei sale şi s-a implicat în sprijinirea mai multor cauze caritabile pe care le susţinea mama lui, inclusiv creşterea gradului de conştientizare în rândul publicului larg în privinţa maladiilor mintale şi lupta împotriva HIV / SIDA.

În noul documentar, care a fost difuzat luni seară în Marea Britanie, prinţul britanic, în vârstă de 32 de ani, a vorbit şi despre acţiunile lui caritabile pe care le întreprinde în Africa, mărturisind că a devenit interesat de filantropie atunci când a vizitat pentru prima dată ”continentul negru” în copilărie.

Prinţul Harry a călătorit în Lesotho, în 2015, pentru a filma acest documentar, dedicat fundaţiei de caritate pe care a înfiinţat-o în 2006, Sentebale, ce sprijină persoanele din această ţară infectate cu HIV sau diagnosticate cu SIDA.

Prinţul Harry, născut pe 15 septembrie 1984, este cel mai tânăr fiu al prinţului Charles şi al prinţesei Diana. În prezent, prinţul Harry ocupă locul al cincilea în ordinea de succesiune la tronul britanic, după tatăl lui, fratele mai mare - prinţul William - şi cei doi copii ai acestuia - prinţul George şi prinţesa Charlotte.

Sursa foto: hepta.ro

În articolul

Și-a deschis sufletul și a vorbit despre Prinţesa Inimilor. Harry: "Încă mi-e greu să mă gândesc la moartea mamei mele"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine? Aici kilogramul fructelor de mai este chiar şi de trei ori mai mic decât în pieţe
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului său. Cum arată la 41 de ani
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x