Raţă umplută

Publicat pe 02.05.2012 la 18:31

Ingrediente:


3 ardei în trei culori

sare

piper

ceapă verde

mărar

2-3 ouă


Mod de preparare:

Raţa se fierbe 40 de minute împreună cu organele, dar fără ficat.

Acesta se adaugă în oală în ultimele minute de fierbere.

După cele 40 de minute, raţa se scote şi se aşează pe o tavă, iar organele se toacă mărunt. Ardeii se taie julien şi se amestecă cu organele, 3 ouă, ceapă verde şi mărar.

Se condimentează cu sare şi piper.

Raţa se unge cu puţin ulei şi se freacă cu sare grunjoasă de bucătărie şi piper.

Raţa se umple cu umplutura de organe şi ardei şi se bagă la cuptor pentru 40-45 de minute.

În articolul

Raţă umplută

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 12 mai 2024. Berbecii au conflicte în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Duminica Tomii încheie Săptămâna Luminată. Tradiţii şi superstiții în prima duminică după Paşte
a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni
HelloTaste.ro
Tort cu mousse de ciocolată amăruie și mousse de căpșuni
Catine
Zodii care au secrete în relația de cuplu. Nativii care nu sunt sinceri în profunzime cu partenerii lor
useit.ro
Cât de fierbinte e Soarele. Experții au dezvăluit temperatura fantastică la care poate ajunge
as.ro
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani: „Nu aș mai face la fel niciodată!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale sucului de cireșe. Ce efecte produce în organism
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
Cum să-i vorbești copilului despre substanțele interzise
MediCOOL
Alimente bogate în bor. Ce rol are acest mineral în organism
HelloTaste
Kefir făcut în casă. Cea mai simplă rețetă
x