Sonia revine în locul în care a vrut să renunțe la viață. Alex și Adrian luptă să o oprească: “Nu trebuie să se termine nimic, Sonia!”

Publicat pe 12.09.2018 la 16:43 Actualizat pe 12.09.2018 la 16:46

Episodul din această seară din noul sezon “Fructul oprit”, pe care Antena 1 îl va difuza de la ora 20.00, continuă povestea serialului semnat de Ruxandra Ion și aduce în fața telespectatorilor momente pline de suspans, emoție și iubire. Sonia revine în locul în care a vrut să renunțe la viață, la Barajul Paltinu, și își amintește părți importante din trecutul ei.

Episodul din această seară din noul sezon “Fructul oprit”, pe care Antena 1 îl va difuza de la ora 20.00, continuă povestea serialului semnat de Ruxandra Ion și aduce în fața telespectatorilor momente pline de suspans, emoție și iubire. Sonia revine în locul în care a vrut să renunțe la viață, la Barajul Paltinu, și își amintește părți importante din trecutul ei.

Mi-am amintit. Aici am vrut să mor, am vrut să termin cu suferința, cu chinul, cu lacrimile. Aici am vrut să se termine totul”, le spune Sonia (Michaela Prosan) celor doi bărbați, Alex (Petru Păun) și Adrian (Bogdan Albulescu), care au venit să o oprească să facă vreun gest necugetat.

Nu trebuie să se termine nimic, Sonia!”, încearcă să o liniștească Alex. „Sonia, suntem aici!”, continuă el. Ce va decide Sonia să facă, telespectatorii vor putea vedea, în această seară, de la 20.00, în continuarea sezonului 2 „Fructul oprit”. „Iubirea poate să te facă fericit sau poate să te distrugă”, le zice Sonia celor doi.

Marius Cristescu (Bogdan Stanoevici) este hotărât să-și ducă planul de răzbunare mai departe.

Când am intrat pe poarta pușcăriei, în care am stat opt ani de zile complet nevinovat, mi-am promis că voi face bani, mulți bani, și cu banii ăștia o să construiesc școli, spitale, o să mă ocup de orfani, în fine de toți oamenii fără noroc. Cei care m-au făcut să sufăr, vor suferi la rândul lor, și abia atunci lumea asta va fi a mea”, este dorința sa puternică.

Aniversarea Roxanei (Carmen Tănase) nu trece neobservată, iar la petrecere iau parte Doina (Virginia Rogin), Margareta (Ana Ciontea), Sonia și Adrian, dar și copiii Victor și Traian (Călin și Victor Popescu). Cristescu profită de această întâlnire și le povestește invitaților cum a luat naștere averea sa. “Imaginați-vă Polinezia Franceză și oceanul turcoaz, locul în care se vor zămisli perlele negre”, spune el.

Liniștea în casa Caragea a dispărut odată cu apariția Soniei.În casă este o tensiune permanentă, iar eu nu mai pot s-o duc, mă seacă de energie și nici nu mai știu ce să-I spun copilului. Nu știu ce s-o mai mint”, mărturisește Ana. Ioan încercă să mai destindă situația și îi propune Anei să meargă, împreună cu Mara (Maria Nicole), într-o loc care să le aducă zâmbetul pe chip. Ana (Cristina Ciobănașu) întâmpină probleme și cu fratele său, Petru (Bogdan Iancu), pe care îl găsește la o cursă de mașini, împreună cu prietenii lui – Suedezu (Gabriel Ciocan) și Fane (Emanuel Baroc).

Și cuplul Tanța – Costică (Doinița Oancea – Liviu Vârciu) întâmpină probleme. “Gândește-te un pic! Ce va fi cu noi peste zece ani? O să avem și noi un copil, probabil, nu?! Copilul nostru o să meargă la școală. Și, la școală, profesoara o să-l întrebe: «Mă, ce e taică-tău și cu măică-ta?». Și ce o să răspundă? Servitori! Asta îți dorești?”, îi zice Costică soției sale.

Ce se va întâmpla cu Sonia, Adrian și Alex, ce misiune îi dă Marius Cristescu Izei (Ioana Blaj) pentru a-l ajuta să se răzbune, cum decurge petrecerea aniversară a Roxanei, acestea sunt doar câteva dintre momentele care pot fi urmărite, în episodul 3 „Fructul oprit”, diseară, de la orfa 20.00.

Cel de-al doilea sezon al serialului „Fructul oprit” se vede, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

În articolul

Sonia revine în locul în care a vrut să renunțe la viață. Alex și Adrian luptă să o oprească: “Nu trebuie să se termine nimic, Sonia!”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x